Апел за помош за Николче Колев

Апел за помош за Николче Колев

Потребна е помош за младиот битолчанец Николче Колев, риболовец (член на Рибар 2011), кој боледува од карцином на меко и сврзно ткиво и потребни му се доста средства за лекување во странство.

Однапред Ви се заблагодаруваме за Вашата помош, со која ќе помогнете да се спаси животот на Николче

Да бидеме хумани!

Прегледано 12778 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo          spin fly          pastrmka          bistroinspekcija