Дај молим те просветли ме и прикажи ми го овој пост поткрепен на нешто искусено во пракса,затоа што јас од ПРАКСА ти тврдам дека грешиш,дека штуката не ни најмалку млитава туку дека лакомо се јаде една со една.
Овој пост е поткрепен на база на мое лично искуство, плус го коментирав со Сашо, нема што ти да осеќаш потреба и да ми поставуваш прашања, иако е твоја тема.
Праксата е базирана на субјективноста, некаде успева искуството, некаде не.
Инаку, ќе прикачам слики сликани со мене на штуки на колегите кои тие ги фатиле.
И тука чекам поткрепа ,затоа што на такви езера сите штуки ми имаат удрено на отворено и тоа го тврдам одговорно ,и мали и големи и средни.....сите удари на 40-50 метри од шавар.
Ако зборуваме само напамет или од читање негде поарно ич да не зборуваме.
Пак ќе ти кажам дека искуството е субјективно, и колку што знам од искуство од форумов, ти почна штука да ловиш од лани на грчки води а јас ја ловам веќе 5+ години, иако немам репортажи на форумов кои што намерно не ги правам некогаш.
Отсега па натаму нема ни да ти коментирам на твоите постови, и онака ништо конструктивно не се коментира на репортажите освен оскудно „браво“.