www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пон Дек 23, 2024 2:28 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна 12345»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 8:14 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONЧет Ное 11, 2010 3:27 pm
МислењаCOLON184
Не дека сум мајстор за готвење ама знам убава скара да правам... :lol: :lol: ...и утринска супа за после бурните крапски ноќи...имам многу сведоци шо очекувам дека ќе ги пофалат моите чорби,па затоа не ги прозивам,сами ќе се јават :lol: :lol:

Темава ја отварам,во стилот...се што сте сакале да знаете а сте се срамеле да прашате...ќе поставам некоја слика од мојата рибарска работилница,отприлика со поголем дел од моите расположиви средства па ако на некој можам да му помогнам со некој совет,нека не се срами да праша...само,прашањата да бидат умерени и јасни :lol: :lol: ,зашто пак кај Нас крапдџиите суетата е пред се,и некои работи пак ќе останат тајни,не дека не сакаме да одговориме,туку за некои работи и ние не знаеме :lol: :lol: :lol: :lol: ....очекувам помош и соработка од сите мои колеги кои имаат поминато барем едно деноноќие чекајки го шарко,оставено сама жена дома во кревет,смислено илјада лаги за да излезе на вода....да покажеме несебична соработка со сите што покажуваат интерес према оваа гранка од риболовот...да го потиснеме јавното мислење на негативците,дека ние сме суетни луге и не сакаме да го шириме спортот...да докажеме дека само ја сакаме природата а понајвеќе тишината за време на риболовот па затоа така изгледаме,идиотски :x .....

еве ја мојата скромна работилница...: ;)

[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]

...скромните ресурси со кои располагаме х 2 зашто се шо има кај мене има и кај мајстор Јупи,кој шо доби диплома за врвен готвач дирекно од Стево Карапандџа,со една мааничка оти не ставал вегета у боилите(затоа стои располагаме,оти сме добар тим и заједно смо јачи)....и од кој очекувам најголема помош и тука а богами и на вода кога излеземе....оти свет остаје младима,а пред него се уште ногу години спање по езерата и вадење на капитални примероци :)

секоја соработка и надополнување е добредојдена...ајде шарандџии.....!!!!!! ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 8:31 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Феб 18, 2011 11:50 pm
МислењаCOLON8361
ЛокацијаCOLONSkopje
Imalo i drugi zabegani :D :D ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 8:37 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONВто Ное 30, 2010 3:15 am
МислењаCOLON1683
Prekrasna rabotilnica sve skockano i sredeno na svoe mesto da ti e merak da go gledas, ajde ima i drugi sto da pokazat Oli ako citas bujrum pusti toa slikickite :D jas seuste go nemam ova uzivanje no so godinite ke bide da sme zdravi i zivi :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 9:21 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСаб Maј 07, 2011 8:16 pm
МислењаCOLON1249
ЛокацијаCOLONБогданци
dobra rabotilnica ama od medalite samo eden gledam ne valjda samo toj si go osvoil pusti slika i od niv ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 9:39 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am
МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
Конечно да ја видиме и лабараторијата :) :shock:
Шо да се каже, кујзне што жени фатил дацо, посебно кога им го покажал тој делот со ракетите (како sexi shop е) плус на некоја добра арома

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 9:41 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСаб Maј 07, 2011 8:16 pm
МислењаCOLON1249
ЛокацијаCOLONБогданци
Boris -ribar.com.mk НапишиCOLON
Шо да се каже, кујзне што жени фатил дацо, посебно кога им го покажал тој делот со ракетите (како sexi shop е) плус на некоја добра арома
:D :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 10:16 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:11 pm
МислењаCOLON819
ЛокацијаCOLONСкопје - Кисела Вода
Daco bre ....sto imas vo tie dva teftera ..receptite za tavce gravce ili tuka ti e zapisana ...biblijata :) pozdrav i stvarno si ja nakrkal rabotilnicava...[ img ].. aj i jas denovive ke ja objavam mojata rabotilnica

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 10:20 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON184
Млад Риболовец НапишиCOLON
Boris -ribar.com.mk НапишиCOLON
:D :D :D
Мали ако немаш ракети нареди термоси за кафе...можда некоја плавуша ќе се прелаже... :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 10:23 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON184
SALE CARP НапишиCOLON
Daco bre ....sto imas vo tie dva teftera ..receptite za tavce gravce ili tuka ti e zapisana ...biblijata :) pozdrav i stvarno si ja nakrkal rabotilnicava...[ img ].. aj i jas denovive ke ja objavam mojata rabotilnica
Сале,шо да ти кажувам...ние поглупавите си запишуваме...попаметните нека памтат...а плус тоа и многу молитви се запишани во тефтерите...хе-хе.... ;)
Ајде бујрум со сликите,па и со тајните,да тргне работата веќе еднаш..позз ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aвг 29, 2011 10:39 pm 
Отсутен
Воздржан

РегистриранCOLONПон Ное 01, 2010 6:28 pm
МислењаCOLON99
Corbata si e corba,samo pocetok na dobar riboloven den a deka se drugite obroci?!
Sreka sto se uste ne sum zenan inaku posle sekoj ribolov ke treba tendzereto od glava da i go tresnam i da i kazam oti ne znae da gotvi :))
Vo vrska so mene i Daco veke nekolku godini sme zaedno i imame pre pre mnogu razgovarano,eksperimentirano,testirano nadograduvano i uceno i se uste go pravime toa i ne sebicno bi spodelile informacii za entuziasti okolu krapskiot ribolov,no najdobro e oci vo oci da se razgovara dokolku se moze ili pa uste podobro da se dojde kaj nekoj od nas doma pa da se pokaze ako treba i zamesi nekoe kilo,taka najdobro se sogleduva sustinata na pravenje boili
eden sovet od mene tetrakta obavezno da si imate i sekoe edno pravenje na miksevi,boili,dipovi,peleti,prihrani...da se zapisuva sto i kako pravas,za koja voda,kolku doziras,data,kako se rola miksot...sekoja informacija sto mislite deka podocna bi vi bila potrebna i posle ribolovot zabelezete kako vi se pokazalo toa sto ste go spremale.
jas se uste i sekojdnevno mnogu ucam od Daco oti negovoto dolgogodisno iskustvo e nesporedlivo so moeto
ajmo sad rolati magicne kuglice :))

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна 12345»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 8 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON