Prvo da se zahvalim "kircask" na lepoj uvodnoj reci i da mi ne zamerite što neznam baš najbolje Makedonski jezik ali cu se potruditi da na sve odgovorim kako dolikuje i tačno.....prvi i osnovno red je da se predstavim i da predstavim svoj rad (ovo je mali deo slika i ulova) koji ću predstaviti:
Vobler "Z E K A" postupak izrade je iskljucivo tradicionalni (starinski nacin izrade koji se pokazao kao najlovniji u odnosu na komercionalnu proizvodnju) rucni rad... izradjuje od drveta Kanadska Topola i Lipa a po zelji kupca i od Balze, opremljeni su sa WMC alkicama i WMC trokukama, svaki vobler je U N I K A T i veoma jake vibracije, izuzetno su se dobro pokazali u lovu Salmonidnih vrsta riba a takodje Stuke Soma i Klena...
Rade se u Plutajucim, Polutonucim (zadrzava se u filmu vode) i Tonucim varijantama, sa dubinama zaranjanja od 1m do 8m, takodje se prave od najsitnije (fine) do extremno jake vibracije sa i bez zvecke (tropke).... Ja radim varalice i pecam Mladicu 15 godina ,teren mi je veoma blizu najblizi 5 najdalji 10 km, u tom periodu sam usovrsio sta voli Mladica. Svaka varalica tj. VoblerZeka je ispitana i naštelovana u prirodni uslovima na reci VAPA pre prodaje.
Ko voli da peca slobodno moze da mi se javi radi organizacije prodaje ili gostovanja gde Kraljica zivi radi lova nje, a moze i radi slanja voblera.
Mladica je iz porodice SALMONIDA kao i pastrmka losos itd, inace je zovu i Kraljica riba, izuzetan je borac i tesko je prevariti, inace je i drugacije riba od 1000000 zabacaja. Pozdrav od Voblera Zeke