Добредојдовте колеги, што било како било ќе ни објасните детално деновиве, одморете сега...
е сега една работа само за која што ПАК МЕ ПРАВЕА ЛУД поголемиот дел од вас, а ова ви го кажав лани на сите до еден после второ коло !!!
Моментот кога род подот ми отиде во вода сред ноќ, и сабајлето пред изгрејсонце каде што добив уште еден удар, кој што ме разбуди и ја сконтал скаламуцијата со род подот во вода... На сите ви текнува, знам !
- Убаво се сеќавам после 2рото коло, дур мрморевме во куќарата и дур јадев банани на моја сметка за однесениот род под во вода, ви кажав дека 2те трски ми беа на ЗИГ РИГ !!! И на 2те добив удар сред ноќ, едната беше со сунгерче жуто, другата беше на фул поп уп, ноќта кога ми го однело род подот во вода, ударот бил на сунѓерчето, сабајлето пред изгреј сонце 4:30 одприлика - 5, беше на поп упот... Така да тој мит дека навечер не јаде сунѓери јас барем за мене го побив уште тогаш, а го споделив и со сите вас, е сега ова од Крсте ми е само дополнување, и сега дефинитивно знам дека нема ден ноќ за крапот и неговиот избор на храна
I da gi pozdravam Hrvatite mojte komsii koj site ribi gi fatija na zig koj im rabotese navecer....