www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Чет Ное 14, 2024 5:37 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS7071727374ELLIPSIS81»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Кастинг
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:08 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
martinMK НапишиCOLON
Daniel НапишиCOLON
Ostavi go zajakot on samo Velesko go znae :D :D U globala gledano be bratuced od sekoe DRVCE NE BIVA SVIIRCE sto se vika po Kumanovski ;)
така е братучед.. не бива ама со штимунг ќе го биде.. и само со работа на вода .. друго нема..

Oooo be brat be daleku sme nie site od realnosta be brat ......I uste mnogu MNOGU vreme ke pomine dur ne napravime nekakov rezultat na SP ....

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:10 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
Znaete li koj e najupotrebovan zbor kaj nas makedoncite ? TREBA ! Treba ova , treba ona ............samo treba ......... :D
I gresite i toa mnogu gresite sto ja odbivate pokanata od Sportex ......samo toj iskreno ce se potrudi vi pomogne okolu tehnikata na zafrlanje mamci , raketi ..... .Ostanative ne bi gi veruval .............citam ....gledam...............mnogu ljubomora pomejgu krapciite na forumov........ i stari i mladi ........... tesko deka imate iskreni nameri da si pomognete eden na drug .

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:11 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
Koj e Sportex ??

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:13 am 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
ico baits НапишиCOLON
debeli pa ti ne svakas :lol: abew sto ti treniras 2 saata :lol: :lol: :lol:

abe eve ke dojdam na treska ke ti donesam spod 4 kg so srewden spomb da go iskipas na 140 m ke se odmocas u gaki more :lol:

prasaj go kremendla drugarti kakako skapan dojde :lol:
да ќе капнам.. нема дека не..

ти ке капнеш ли? ама на 140 у тачка.. на клип..

само тренинг друго се е шала..
денес 2кг утре 3кг и секој ден плус 1кг.. само со мавање се работи.. од еднаш ебач не се станува..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:14 am 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Daniel НапишиCOLON
Koj e Sportex ??
Сергеј Бангиевски

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:15 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Keltan НапишиCOLON
Znaete li koj e najupotrebovan zbor kaj nas makedoncite ? TREBA ! Treba ova , treba ona ............samo treba ......... :D
I gresite i toa mnogu gresite sto ja odbivate pokanata od Sportex ......samo toj iskreno ce se potrudi vi pomogne okolu tehnikata na zafrlanje mamci , raketi ..... .Ostanative ne bi gi veruval .............citam ....gledam...............mnogu ljubomora pomejgu krapciite na forumov........ i stari i mladi ........... tesko deka imate iskreni nameri da si pomognete eden na drug .
Проблемот е дома, смрди внатре...КОРНЕ!

Додека е вака, ќе гниеме во спортов и ќе си ги вадиме очите еден со друг.

ФАЛА ТИ ГОСПОДЕ ШТО ИЗЛЕЗЕ ВАКА и НЕ ПОЈДОВ ДА ФАЌАМ!!!

Кон врв
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
Krapdzija li e toj od Makedonija e ili od sosednite zemji ??

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Spaiva НапишиCOLON
ico baits НапишиCOLON
Koj ke ja svati poseriozno rabotava ima sansi i francija da se istakne,, vaka kakao sega,, ova e ziv cirkus na forum nisto poveke,,

Светски циркус...невиден. Срамота светска, срамота е да кажеш дека си бил бре...не разбирам некои луѓе.

Да бев одговорен ќе се закопав, скриев, ќе се откажев од крапски риболов....ВЕЧНО!!

Некој му е битно само да појде на светско, е јебем ти не одам 2 години по ред.

Да одам и 2 години, да кројам стратегија и 2 години да не фатам риба....ЌЕ СЕ УБИЈАМ!

И ќе драпам овде по форум за кастинг и метражи...а тие шаблоните не им чуе.

Само не е до нив, до нас е...се подаваме за ситно и сеа Келтан ни е крив.

Сите останаа рамнодушни. НЕ ИМ ВЕРУВАМ ВЕЌЕ, НЕ ВЕРУВАМ НА НИКОЈ!

Коа сакам јас тогаш ќе фрлам, ќе пецам и ќе одам...оваа година ги преминаа апсолутно сите граници!!

pazi sega,, znaci jas ne pisuvam tamba lamba prikazni,, nego obkjjektivno i da go namaalam ova stavarno gomana jadenje i diganje calami,, se smetam kako iskusen u krapskiot ribolov i profesionalen u toj del i mozam da procenam koj kolku vredi ili vredimime itn,, mene iskreno mi e sram da pisam deka jas u krapskiot ribolov na jaki naprevari nesto sum srabotil kako treba ,,nemozes ednoistavno u taa galama i toj kapacitet na ekipi da se koncetriras kako treba,, otsega znam sto treba,, ne slusaj deca i ljudge vcera so pocnaa ribi da fakaat,,,.,znaci ova go pisuvam preku mene ne u idnina,,ja odlucuvam za mojot box i toj sto ke stoi zad mene ,, ako u slucaj pecam sampionat,,od druga strana site sme dobri prijateli i ziveeme dobro no sorabotkava iu krapskiot del ni e totalna tapa :lol: :lol: a kaj mene prijatelstvoto e pred ribolovot taka da pa isti kurac ke bide :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:17 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
[quote="Daniel"]Krapdzija li e toj od Makedonija e ili od sosednite zemji ??[od bregot na slonovata koska e :D beso dfa te fati i tebe :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:19 am 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
ico baits НапишиCOLON
pazi sega,, znaci jas ne pisuvam tamba lamba prikazni,, nego obkjjektivno i da go namaalam ova stavarno gomana jadenje i diganje calami,, se smetam kako iskusen u krapskiot ribolov i profesionalen u toj del i mozam da procenam koj kolku vredi ili vredimime itn,, mene iskreno mi e sram da pisam deka jas u krapskiot ribolov na jaki naprevari nesto sum srabotil kako treba ,,nemozes ednoistavno u taa galama i toj kapacitet na ekipi da se koncetriras kako treba,, otsega znam sto treba,, ne slusaj deca i ljudge vcera so pocnaa ribi da fakaat,,,.,znaci ova go pisuvam preku mene ne u idnina,,ja odlucuvam za mojot box i toj sto ke stoi zad mene ,, ako u slucaj pecam sampionat,,od druga strana site sme dobri prijateli i ziveeme dobro no sorabotkava iu krapskiot del ni e totalna tapa :lol: :lol: a kaj mene prijatelstvoto e pred ribolovot taka da pa isti kurac ke bide :lol: :lol:
ти викам ја ти треба да бидеш у натпреварувачка да палиш гасиш.. ти не.. ти си за таму..

и крени на телефон ми требаш нешто..

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS7071727374ELLIPSIS81»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 24 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum