stigna poleka mixot i opremata za svetsko
moram nesto da napisam vo vrska so makedonceto.Osven saso koj e za pocit od prv den na ligata,nekoi se priklucuvaat vo posleden moment.odziv od makedonskite prodavnici e ramen na 0.makedonskata reprezentacija ja sponzoriraat firmi i prodavnici nadvor od drzavava.
Eden golem gest od strana na LAPLAST-M toest Miki koj e del od reprezentacijata.Na site 4 ekipi po edna kada dushek da ne se zafrkavame so otkacuvanje
Odlicna ideja i ogromna blagodarnost do Miki za storenoto i iznenaduvanjeto.Veruvam site ekipi ke bidat prezadovolni.
Pokraj gore spomenatite sponzori CArpologija osven 60 kg spod mix plus tigrov orev,prijatno me iznnenadi koga deneska stigna neotpakuvano paketce
3 kom xzoga fluorocarbon za zig rig
COYA FISHING uste edno iznenaduvanje
za site ekipi carbonski cobri(bez nikakov predhoden dogovor) po dve od ekipa za da bideme kako treba
Stignaa i raketite za boili od Ugoplast za site tri ekipi
Olovata od CARP SYSTEM spremni cekaat vo zrenjanin kako i popratnite sitnici da gi zemat Miki i Pepi vo Nedela
Rezonirano
sponzorstva
CArpologija-Srbija
Coya-Srbija
Ugo plast-Hrvatska
Carp System-Srbija
Mak.prodavnica - NIEDNA
Znam deka sponzorstva od firmi tesko se zimaat ama bre i prodavnicive se za zalenje.Posle ovoj post dzabe e da davaat.Treba kako i gore sami da im tekne
Nesakam nikogo da navredam ama deneska tolku sum iznenaden od Srbive da morav da napisam