Jas povtorno ke kazam deka del od komentarive za mene se ponizuvacki.
Ne mi e jasno, nasi luge se tamo i veruvam deka pravat se sto e vo nivna mok da postignat rezultat.
Sigurno se nakurceni i nespani, isfrustrirani i iznervirani .... Ne im trebaat vakvi postovi.
Poglednete nekoj drug forum, ke vidite kako se bodrat reprezentacii koj i seuste nemaat fateno riba, a nie ovde se sprdavame so nasite.
Pa ako mislite deka mozete podobro sto ne otidovte, sto ne se takmicevte vo Liga, si ima pravila koj i kako odi.
I lani posle prvenstvoto vo Italija imase komentari. Site bevme generali posle bitkata. Trebalo vaka ili onaka. I godinava ke ima.
Edno treba da se svati, takvi ni se vodite, takvi ni se natprevarite i krapdziite i ne mozeme da postigneme uspeh dokolku ne pocneme od koren da menuvame nesto. Od koren mislam da sozdademe edna voda kade ovie luge ke mozat da ribolovat i treniraat.
Vo segasni uslovi uspeh mozeme da postigneme samo dokolku ni se pogodi pozicija i na taa pozicija se najde nekoj sto ke znae kolku tolku da ja iskoristi.
Seto ostanato e naucna fantazija.
E sega dragi moj krapdzii, dajte im podrska na tie luge sto se tamo zatoa sto podrska im e potrebna a ne informacija deka partali ne pravat na forum.
Deka pravat se sto mozat , se slozuvam so toa .AMA DALI znaat sto treba da pravat e prasanjeto ?? Ne se slagam so uste eden kup raboti vo tvojot post ama ajde ...Pa i nie sme nakurceni i nespani ..godini so red istoto ..nemoj samo da mi reces deka ti ne se nerviras poradi ovie fijaska ...ne ni treba voda , ni trebaat krapcii sto mislat so svoja glava a ne sto citaat internet .........I ne e tocno deka nemame voda barem za ova svetsko ...Tikvesko ezero e KOPIJA na ova ezero vo site parametri .A ima krap amur i toa kako ......duri i po nekoj som