www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Чет Дек 26, 2024 4:05 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS45678ELLIPSIS16»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Со каква трска ловиме
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 22, 2012 9:45 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Ное 18, 2010 10:28 pm
МислењаCOLON2806
ЛокацијаCOLONskopje
goksi НапишиCOLON
Има ли некој искуство со тој модел на колмик корвет
Ja ima brat mi neotpakuvana,mislam i ke ja prodava ako sakas da prasam pisi... ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 22, 2012 10:06 pm 
Отсутен
Воздржан

РегистриранCOLONВто Јан 17, 2012 4:22 pm
МислењаCOLON86
ЛокацијаCOLONШтип
Ja ima brat mi neotpakuvana,mislam i ke ja prodava ako sakas da prasam pisi... ;)[/quote]
brat sea za sea u faza na razgleduvawe sum ako se resam ke pisam pak pa ke se dogovoreme

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Јан 24, 2012 12:01 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
goksi НапишиCOLON
Dosta srpski takmicari 2009god ja koristea,mislam deka i togasnite svetski sampioni lovea so nea,vo globala odlicna trska ali kako site od toj tip mozda malce prenezni za na reka,ja imam drzano vo raka,no ne sum lovel so nea,ali znam deka bea mnogu skapi togas,togasnite serii se pravea vo najpoznatat fabrika vo italija Reglas,sega dali se pravi uste i kade neznam

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Јан 24, 2012 2:02 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONСаб Ное 26, 2011 2:40 am
МислењаCOLON514
Filip fabrikata vo italija ne e samo reglass tuku i spoevite na stekot se reglas ..ili na bolognezite....ostanatite tipovi na trski...Nekolu firmi vo italija imaat reglas spoevi a nekoi ne go svakat toa za seriozno...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Јан 24, 2012 5:04 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON4404
ne te razbrav ama taman ic

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 26, 2012 8:10 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON514
filip030682 НапишиCOLON
goksi НапишиCOLON
Dosta srpski takmicari 2009god ja koristea,mislam deka i togasnite svetski sampioni lovea so nea,vo globala odlicna trska ali kako site od toj tip mozda malce prenezni za na reka,ja imam drzano vo raka,no ne sum lovel so nea,ali znam deka bea mnogu skapi togas,togasnite serii se pravea vo najpoznatat fabrika vo italija Reglas,sega dali se pravi uste i kade neznam
Filip da ti pojasnam REGLASS e prvin spoi na delovite na trskite ..fabrika se vika poinaku..vo IT
Mnogute firmi prifatija reglass spoevi kai trskite i kai stekovite i kai bolognezite nekoi smetat deka e toa neozbilna rabota dali ti e jasno...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 26, 2012 10:44 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON4404
Greskasi Reglass e fabrika koja se bavi so izrabotka na karbonski elementi za potreba na povece sportovi,medzu koi i ribolovot,kako kazav poveceto fabriki od Italija vrvnite serii na bolo i stek stapovi gi pravat tamu,emav prilika da drzam vo raka Milo stek proizveden tamu vo razgovor so distributerite kazaa deka takvi stapovi od taa fabrika se i numerirani posebno sekoj del so seriski broj......eve ti i link malce me turi na maka da go najdam http://www.reglass.it/prodotti.htm?v_li ... SPOR-PSP01

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Јан 27, 2012 6:52 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONНед Aвг 07, 2011 8:13 pm
МислењаCOLON245
se izgubiv malce vo temava a sega posto sum na rabota vecer ce gi slikam moite trski (od pamti vek) i veruvam deka sekoj bi bil zadovolen so sto si lovi ama nemoj nekoj da se smee.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Јан 27, 2012 12:22 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON514
filip030682 НапишиCOLON
Greskasi Reglass e fabrika koja se bavi so izrabotka na karbonski elementi za potreba na povece sportovi,medzu koi i ribolovot,kako kazav poveceto fabriki od Italija vrvnite serii na bolo i stek stapovi gi pravat tamu,emav prilika da drzam vo raka Milo stek proizveden tamu vo razgovor so distributerite kazaa deka takvi stapovi od taa fabrika se i numerirani posebno sekoj del so seriski broj......eve ti i link malce me turi na maka da go najdam http://www.reglass.it/prodotti.htm?v_li ... SPOR-PSP01
Filip prvin se pojavi spojot ..reglass,mislam deka firma FAPS gi patentira..posle oni pocnaa so proizvodstvo na svoi trski.
Potoa tie italijanite napravija fabrika za reglass/inaku fabrikite od IT se voglavno zatvroeni kako npr.Triana,leader pesca.../
Togas firmite pocnuvaat da nabavuvaat so reglass spoevi komponenti i na pocetok na bilo koi katalog od italija imas oznaka deka e reglass,spoevi se reglass.Mozebi ima i trski koi si dal ....
Jas vaka znam kako sto napisav ...a ke ti najdam slika od edno spisanie italijansko, nagrada za ovoi spoi nekoja si 2004/5 mozebi porano pokasno ..mislam deka ja dobi firma FAPS pa potoa ide ova kako ti napisav..Mozebi gresam... :roll:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Јан 27, 2012 4:12 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON4404
Znam podatok deka samo triana pravese vrvna klasa vo svojata fabrika,sega kako ide vremeto site se zatvaraat i odat za kina...vo posledni godini ne sum malce vo tek so tehnologijata i proizvotstvvoto na poskapite klasi pa ne ni znam kade se pravat,2009 god bum kaj takmicarite napravija i modelite korvette i formula praveni vo reglass.Naturale imav i sliki od fabrikata reglass vnatrei od nadvor ako najdam ke gi zakacam

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS45678ELLIPSIS16»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 6 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum