Druze ti izgleda ne go citas forumot toa sto go pisav jas pogore ne si ni moi zborovi ni na hrvatite,srbite italjanite.Toa se zborovi na Jane Predrag i ostanatite nasi reprezentativci a na forum gi prenese Spaiva.
I uste ednas si vo golema zabluda i ne pratis video klipovi sto se pusteni se gleda jasno po klipovite kade se hrvatite deka lovat so surf trski.
I bidi ubeden deka nikoj budala nema da lovi so surf ako ne mu se potrebni ekstra metri 140-150m,koga vidovme deka nasite se hendikepirani so oprema i tehnika za da izlezat kade sto lovat ostanatite pocnavte vodata da ja vrtite deka se lovi na 80-90m.
E nebiva taka na 80-90m se lovi so 3lb trskice a ne so SURF debel kako motka,mnogu pokazateli ima samo treba da se primetat.
Друже што пратам, што читам, што јадам и каде спијам ти неможеш да знаеш нели, така што пишувај си за тоа што ти правиш, во исто време моето мислење не го зимај во множина затоа што јас сум еднина, јас ти реагирав на тоа што истакна неколку имиња кои “наводно“ фрлаат на 140 и 150 метра и како тоа да е најважното во целата работа, не ме интересира од каде ти е информацијата и каде е пишана, дали од јанко, од петко, од диме, од хрватите, од србите, од хунзите....Мое лично мислење е дека сите тие информации треба да се зимаат со резерва, доволно е да го прочиташ Caparius и примерот со романците,....а дури и во ситуација да се точни....според мене може, но и немора тоа да е пресудно, примерот со Бојанич, а и примерот со повеќе други тимови кои ловат на помалку од 100 метра и кои имаат риби.