Koj raboti napomena Jane ? rekla-kazala ..nisto drugo ! Kako pobedile zenskite jas ne znam .Ama znam deka tamu imase uste eden kup zvucni iminja od krapskata industrija .A deka tie se mutavi i ne videle ili ako videle CUTELE , ne se pripremile da se zastitat od mozni prevari od ostanatite krapski sponzori i timovi ..toa na Jane kazi mu
Utre da pobedam jas slucajno vo liga ..Agata Kristi i Hickok nema da vi bidat ramni so Jane ..vo kroenjeto prikazna kako sum ve nasamaril
A vo sustina nisto ne se slucilo ..Keltan znael kako i mozebi imal malku srejca so pozicija i ja iskoristil maksimalno i pobedil . Ama neeeeeeeeeeee gubitnicite imaat pravo da se lutat i baraat krivci na site strani samo ne kaj sebe !
Ti misli si kako sakas , jas apsolutno so tebe ne se slagam i zatoa repliciram .Koga bi stavil petelon ili ti barem eden konkreten dokaz za WWC ili ovaj kup vo ovaa tema ili za Mk liga lani e togas mozeme da zboruvame . A ona znaes jas cuv citav onaj mi kaza trajko videl ..jok brale
ОК се гледа дека си инат.. Болсена од бокс до бокс има преку 250м.. Сарулешти преку 250м.. знаеш какви гачки се праат.. или не.. и не е рекла казала.. него докази има кој како правел.. И не само тоа да си присуствувал на дружби со оние од горниот калибар т.н крапери јаки.. ке дознаеш какви се не мучкетини се праеле.. не само кај нас него и надвор.. од луге кој тоа го правеле.. и си го признаваат..
И ако мислиш дека јас јадам лајна овде.. си се заебал.. јас брат само сум праведен.. а ако напраиш глупост на сред такмичење ја палам цела лига заедно со сите таму у одбор.. мене ми е дојдена до таму работата.. за другите незнам..
Ако победиш чесно давам рака без око да ми трепне.. а вакви напади дека јас сум зборел за лига ти се гола вода.. разбра ?? гола вода.. секоја моја замерка била за подоброто на другите.. јадев ли лајна дека на осмица се шетаа кучишта и се мотаа коли и беше пристаниште.. ме правевте луд само јане и ицо ме поддржаа.. после кога дојдоа на таа позиција да ловат.. трт јајцето на газот.. еј абе лошо е галама има вака онака.. знам јас што зборувам само ти незнаеш.. ке дознаеш и ти ке збориш после..
И оваа лига која се организираше.. ги немаше Илија судијата да пишува на одредени луге караш у крап.. маломерен фали 20гр па пиши го + 100гр.. да се носат риби купени од кафана на само 2км од езерото треска.. и после тој со истата фискална сметка пред судиите да се фали.. го нема васе ушко.. сите риби кој ги вракаше ги вракаше во потонат кеп.. 16.300 Х 3 пати мерење иста килажа исти големини..Го нема алек на интернационален куп водиме до 33кг разлика грците спијат.. и они победуваат само затоа што се грци.. Нема дрва пијани на мавровица судиите вади маркери и сите трски да проверам дали имаш црви со бела глава или бели со црна глава..
И не скокај за џабе.. не сум ти јас некој кој што тресе муабети..
Ако победиш давам рака ако изгубиш ти треба да си тој кој ке ги испоштува...
Мене доволно ме знаат кој што и како.. за новите незнам.. нов кадар си ти во такмичењето.. па моќеби затоа некој работи не се јасни..