овие протеини за билдери кој се користат.. се топиви на 40 целзиуси.. ако ги сушиш боилите пеки.. ако не.. џаба ставаш.. направено анализа кај пријател, кој се бави со хемиска анализа на храна..
CCMoore
----------
Poultry Meal
LT94
Rennet Cassein
Lactalbumin
Acid Cassein
LO30
Anchovy Herring
Работата е што сите овие се стабилни на температура.. а веј протеин или било каков билдерски протеин е направен да за помалју од 2 часа се разгради во цревата.. тој протеин не го печеш ниту вариш.. го пиеш ладен шејк.. нели..
The whey protein solution will now increase in turbidity, even without heating, due to the attraction between proteins. When heat is applied at temperatures higher than the denaturation temperature of 78 C β-lg, protein aggregation and precipitation will occur unless some other ingredients are added to improve the heat stability of the proteins
80% од крапските фирми од англија состојките ги купуваат од ЦЦМур.. Најголем млин во англија за сточна и храна за риби..
Коа ке видиш.. не е скап толку касеинот ниту другите работи.. работата е во тоа што 120 денари искача 100 грама што е сосем доволно за високо протеинска боила..
Еден совет..
На тиквешко кој оди.. нека се изнафака америчко сомче.. ке ги ставиш во сол крупна да ги исуши.. и ке ги смелеш и ке ги дехидрираш.. 3 дена процес.. а имаш екстра брашно со милион тон протеини..
Пошто нема рибино веке во државава.. ова можеш да го пробаш.. ти гарантирам ке е 100 пати подобро од билдерашите..
p.s. Подобро е кога веке се ставаат сајтови вакви.. да се потрудиме да најдеме некој кој испорачува во МКД..
Позз..
_________________
ЗСРРК Мак Дам
Dodeka se fakate za glupi raboti okolu ribolovot, koj kolkav ribar e, koja e voda komercijala i jezovir, svatete deka kompletno toneme u ovoj sport