www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пон Дек 23, 2024 2:53 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS678910ELLIPSIS15»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Бојли ала Келтан
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 8:44 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
Znaev deka na nego mislis i toa samo poradi toa sto Jane nekade spomena... E pa ne si vo pravo dete,ni za ovaj ni za rozoviot...koj patem ubavo vi napisav deka i ne e rozov...sega ce ti slikam gotovi boili od zoltite pa pogledni poubavo..inace CIMET aroma se..etericno :D
I ne mozam da te svatam.zosto mislis deka bi lazel za vakvi banalni raboti :shock:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 8:46 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Drim НапишиCOLON
ico baits НапишиCOLON
Keltan НапишиCOLON
Eve gi ....zajko , najskapite boili koji bilo koga sum gi napravil :D 400 pijavici po 5den ,ako gi kupsi se razbira..ja sam si gi kopam ...drugoto crvje ..okolu edna kanta ...proteinska bomba :) Suvo izlegoa pijavici + crvje ravno 750 grama ,malku krupno carevno.malku orizovo,malku crno pcenicno,malku crvena piper,malku sol , malku secer , nekoje jajce i imate NAJSMRDLIVOTO nesto sto ste mirisnale :lol: ako nemate goooolem dvor ne ni pokusavajte da pravite ova doma :evil: ce ve lincuvaat :D sega koga se se isusat . .. . prasanje e kade da gi cuvam :lol:

[ img ]

A, sto ce lovat ce vidime :D

crvi pijavici kopras petel,, za sto ti se , da te prasam :?: ligavci li da fakas,,, zaba riba kasikar,, toa e resenie za prav ribar, ne crvcinja i pijavicinja,, znaes deka od ta pijavica 50% na tikvesko somot e istreben :D :D :D od tebe eribar ne biva, samo mehanicar moze :D :D :D
E sega za kvalitetot dali probavte edna dali blazat i sl ...
Se sto e vo ovaa tema od ovaa godina voda ne videlo,slednive nekolku meseci ce vidime koj miks go biva koj ne :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 8:49 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Jун 26, 2011 9:24 pm
МислењаCOLON674
ЛокацијаCOLONLabunishta Struga
Hahah drugo mi bese muabetot dali vie ja probavte boilata kako sto pravat golem del od krapdziite dali blazela ili kakov vkus i miris ima ... :lol: :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 8:54 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Drim НапишиCOLON
ico baits НапишиCOLON
Keltan НапишиCOLON
Eve gi ....zajko , najskapite boili koji bilo koga sum gi napravil :D 400 pijavici po 5den ,ako gi kupsi se razbira..ja sam si gi kopam ...drugoto crvje ..okolu edna kanta ...proteinska bomba :) Suvo izlegoa pijavici + crvje ravno 750 grama ,malku krupno carevno.malku orizovo,malku crno pcenicno,malku crvena piper,malku sol , malku secer , nekoje jajce i imate NAJSMRDLIVOTO nesto sto ste mirisnale :lol: ako nemate goooolem dvor ne ni pokusavajte da pravite ova doma :evil: ce ve lincuvaat :D sega koga se se isusat . .. . prasanje e kade da gi cuvam :lol:

[ img ]

A, sto ce lovat ce vidime :D

crvi pijavici kopras petel,, za sto ti se , da te prasam :?: ligavci li da fakas,,, zaba riba kasikar,, toa e resenie za prav ribar,

ne crvcinja i pijavicinja,, znaes deka od ta pijavica 50% na tikvesko somot e istreben :D :D :D od tebe eribar ne biva, samo mehanicar moze :D :D :D
E sega za kvalitetot dali probavte edna dali blazat i sl ...

ovaa boila na zajakov na velesko ke raboti, tvrdam so sigornost,, ne deka e so pijavici crvi i skacki, nego deka e normalen mix ,koj sto ne mozes da preteras so jacinata od raboti sto se na prirodna baza,, ima logika i dobra e ovaa boila samo problemot e koga se susat stanuvaat dosta tvrdi i potesko se raspadgaat vo voda,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 9:00 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Ovaa ne :D drugite site se jadat .barem sin mi gi jade :D i nemaat hemija,osim nekoja kapka etericno vo nekoj ....
Eve Filipe se za tebe..ama sega vo um sto pati ce ja kazes oce nas ,prosti mi gresev :D I drug pat ne skokaj kako petel pred puska , procitaj go onaj vic ...so teleto i bikot vo temata kapitalec ce naucis nesto korisno :D

Ajde sudiii sudete :D dali e ova solar miks bez jas da znam... :shock: ili da gi tuzam treba sto me kopiraat :lol:

[ img ]
[ img ]

Nemoj da zaboravis Filipe . . . 100 oce nas :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 9:28 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
a be petel shto vikas deka ne upotrebuvash roler koga vakvi pernicinja samo so roler se pravat.

vo mesniot miks si stavil premnogu zolta i crvena hrana za papagali

zajko pred da branis treba da znaes deka top bananata odamna ne e jarko zuta boja nego pobkeda a ako ja izmeshas so 50/50 mix e uste pobleda

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 9:32 pm 
Отсутен
Ветеран

МислењаCOLON10473
ne branam bre jane, nego gledaj,, i analiziraj,,, dali ja gledas kompaktnosta na boilata na keltan,, tezi,,, dodeka kaj solar boilata e kako pufka i kako mesenjeto na mixsot,, razlikata e golema ,,od avion se gleda deka se raboti za neutral mix,,i tvrdam deka kaj keltan vo boilata nema boja,,,,
semenskiot materijal e sosema drgo, ne kom za nego,,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 9:33 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Pardon Jane , ne pratis :D vece spomenav deka dobiv na poklon malo rolerce 14-ka A inace del od SOLAROV :lol: se na rollerrceto, ama ne site,ne ja pogodiv dupkata od pistolot ,a me mrzese da secam drugo konuvce .taka koe izleze izleze koe ne ne :D
nego Jane .dali Filip treba da go bara ucitelot zajko na skajp i da otpee 100 oce nas ,gresev prosti mi :D samo zajko ce go veruvam deka ispeal...ne znaes so kakvi se imina me narece :D

Последна промена од 1 на Keltan, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 9:34 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
neutral e isto shto i 50/50

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 04, 2012 9:39 pm 
Отсутен
Ветеран

МислењаCOLON10473
nema potreba da pee,, jas nesakav za pernicinjata da komentiram :D :D sega i rolce si kupil, petel..mene ne treba da me ubeduvas,, gledam petel,,

sega 50_50 dupis i ti,, i pola pola ne izleguva taka kako na keltan,prvo dominira bojata, i ne e takva, sum mesal solar znam,

ova e negov mix nema vrska so solar, covekot e u pravo,.

ne ti kontriram samo ne gledas li deka e obicen mix ,, nisto poveke,, pa petel bre znaes deka so vakvi mix rabotama so god,,i dobro gi znam...

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS678910ELLIPSIS15»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 23 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum