nisto novo,,, znaes, ni ripna ni skokna ,, 2 dena mrtvo more kaj nas, go fativme i vtoriot amur idodeka rucavme,, posle 2 saata vidov perka pojavi,,,prva za 2 dena,,,,,, na levvata strana i cekame udar znam deka se dojdeni pak,, koga kontra, na drugata strana, na boila poslena trska na rod podot,, samo go kutna svingerot, stanav, majmunot se vratil vo starite savari ,i jas ne svesen,,
tamana da ja zemam trskata vo race, letnaa i ja zapali spulnata, go izrabotivme odlicno, samo na 2 pati mi vleguvase pokraj savari, i morav da go siluvam, veke koga ddonesov pred nas bese gore na povrsina, samo vane da go nacrpi, letna olovoto, se rabotese za golem krap, govidovme..
nebil nas, i toa bese prviot udar na taa strana na r1 boila pop ap od baba sto mi gi pravi,,,sribata mislam na ovaa pozicija bese u natre na 7-8 podaleku od obala, a i ne bevme za tamu se presekovme sami, samo dobro pokaza sprema toa sto go ocekuvavme od toa mesto,,, ke raboti i taa poz, samo da padne tem na vodata riba ima a ne se zadrzuva tanu vo momentot, ribata e vo podlabokite delovi kade sto ima pogolema dlabocina blisku od obala..
odlicen vikend, stvarno se odmoriv, sreda i cetvrtok strikno na krap i samo meso, amurot go ostavam 2 vikenfa na pauza, a i keltan mi e lut veke
pocesto treba da se sobirame vaka, mojata poraka so temata,,spremanje na krapsko mesto,, ne e slucajna,, cel mi bese da ja napadneme taa strana da gi razdvizime poziciite, so hrana i ribata da pocne da ja posetuva, ....bese zabatalena...., verujte deka ovoj vikend i ja zgolemivme aktivnosta, i drugata strana se poveke ke prorabotuva vo naredniot period, treba cekanje i poveke na voda, toa e uspehot, ne hranata,,,