bev svedok na eden ubav som,za zal mi skrsi trska i skina, znaci mozam da kazam edna rabota i spodelam so vas vo vrska so buckata... se kreva negde od 13 metra dlabocina,.i doaga na prviot mamec,,dole,, 10m... go dopira mi mrda vrvot na trskata poleke, go gledam, vo rok od 15 min mi izleguva od vidik i vleguva samo na taaa trska, 5-6 pati,, buckam skoro najslabo oti mi stoi na 5sm do mamecot, se vraka nazad, se ova se slucuva vo dvizenje, veke ide po mene skoro 100m,
probam da go iziritira m so pojako i pointezivno buckanje,, i pocinjam,, club,club.club
samo brzo,, veruvate ili ne, we togas najsporo se krena do mamecot, i sto se sluci pred nego na 40-50sm ide kako duh i naednas poletuva da go fati,,
e sega udarot kakov bese,, go gledm deka ide na mamec ja ostavam buckata, i ja drzam trskata,,
prv udr,,samo 2 sm ja svitka,,, posle 2 sek,,, uste 2 sm,, i taka zastana 3-4 sek,.,
vo toj moment sakav da mu tropnam uste ednas , ama so rezerva, i naednas trskata pocna popoleka da vleguva vo voda, koja togas stvarno krvnicki go kontrirav,, posle toa bese prikazna sama po sebe