www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Сре Дек 25, 2024 6:40 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «12345
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Lepak za camec
ТемаИспратеноCOLONЧет Jул 12, 2012 8:10 am 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Феб 28, 2011 11:19 am
МислењаCOLON946
ЛокацијаCOLONSkopje
ilija НапишиCOLON
Od majstorot kaj cementara odi direktno vo Skenderovski.Na 500 merti ti se.Vidi sto ke kazat
Lani bev za slicen problem i mi rekoa deka mozat da go lepat ama ne garantiraat, pretpostavuvam deka slicno ke bese i ovoj pat(inace super korektni momci) A cenata znam deka bese solena ama tocno ne se sekjavam...zatoa se nafativ sam da go lepam(i dobro storiv!!)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 16, 2012 2:18 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

МислењаCOLON946
ЛокацијаCOLONSkopje
I po vtorata sansa camecot povtorno pusta...a i parite ne se vrateni ama od muabetot na majstorot verovatno za kratko vreme ke se vratat !!!! Ako nekoj ima pozitivno iskustvo so nekoj lepak ama za PVC materijal moze da mi go preporacate, samo da ne bide toj crniot(tip-top mislam deka se vika) bidejki ne go biva-barem vo mojot slucaj!!!!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 16, 2012 5:49 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONПет Maр 04, 2011 10:01 pm
МислењаCOLON2305
Gony
Bas mi e zal.
Od mene nekolku soveti:
1 Ne kupuvaj bilo kakvi lepaci pa makar se vikale Bizoni,Wurth....Ne deka se losi ama toa ne znaci deka ke zavrsis rabota.Isto taka kako sto ti spomnav porano.Nie si go vikame PVC camec ama dali e PVC ili druga komponenta e druga rabota
2 Kupi samo lepak koj e za gimenjaci.Ako ne sakas da kupis od Skenderovski togas vidi kaj Lambe kaj Gorgi Dimitrov.Dodusa covekot pravi samo motori ama vidi sto ke ti kaze.Vidi ako ne da kupis od Grcija ili Bugarija
3 Dokolku dupkata e pregolema ili se naodja na nekoe komplicirano mesto mozda i ne moze da se zalepi i prifati go toa :oops:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 16, 2012 8:08 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

МислењаCOLON946
ЛокацијаCOLONSkopje
ilija НапишиCOLON
Gony
Bas mi e zal.
Od mene nekolku soveti:
1 Ne kupuvaj bilo kakvi lepaci pa makar se vikale Bizoni,Wurth....Ne deka se losi ama toa ne znaci deka ke zavrsis rabota.Isto taka kako sto ti spomnav porano.Nie si go vikame PVC camec ama dali e PVC ili druga komponenta e druga rabota
2 Kupi samo lepak koj e za gimenjaci.Ako ne sakas da kupis od Skenderovski togas vidi kaj Lambe kaj Gorgi Dimitrov.Dodusa covekot pravi samo motori ama vidi sto ke ti kaze.Vidi ako ne da kupis od Grcija ili Bugarija
3 Dokolku dupkata e pregolema ili se naodja na nekoe komplicirano mesto mozda i ne moze da se zalepi i prifati go toa :oops:
Vo pravo si Ilija, ke vidam sto ke napravam, najverovatno internet varijanta na nekoj lepak za gumenjak!!!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 16, 2012 8:45 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:11 pm
МислењаCOLON819
ЛокацијаCOLONСкопје - Кисела Вода
Gonny...незнам за каков чамец се работи ама до сега што си ги фрлил парите за лепење,и што ќе ги фрлиш за лепак
тоа ти е пола чамец а маката сепак ќе ти остане ,,гратис,,.
Јас би ти препорачал да си собереш уште некој денар и да си купиш друг бидејќи за 200-250 евра се наоѓа добар маестрал без да те боли глава дали лепакот ќе држи или нема....
Сепак тоа е мое размислување...поздрав

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 16, 2012 9:04 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Aпр 30, 2012 7:40 pm
МислењаCOLON583
ЛокацијаCOLONСкопје
SALE CARP НапишиCOLON
Gonny...незнам за каков чамец се работи ама до сега што си ги фрлил парите за лепење,и што ќе ги фрлиш за лепак
Јас би ти препорачал да си собереш уште некој денар и да си купиш друг бидејќи за 200-250 евра се наоѓа добар маестрал без да те боли глава дали лепакот ќе држи или нема....

Ауууу уште ли за лепакот правите муабет...и јас ке те советувам како Сале.... збирај паричиња и ново си е ново :lol: :lol: :lol: Не ставај глава во торба,да не ти издиши на сред езеро

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 16, 2012 10:00 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

МислењаCOLON946
ЛокацијаCOLONSkopje
SALE CARP НапишиCOLON
Iskreno camecot e super, se raboti za Quicksilver od 270cm a drzi nekade 480kg....Mene mi odgovara zosto e lesen za nosenje...Ako kupam camec ke treba da e nesto poskapo i mnogu pokvalitetno nego nekoj maestral ili pak sport beograd, ama vo momentot ne sum vo takva moznost...Vo momentov mi treba samo dobar lepak i majtorot parite da gi vrati i problem resen :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Jул 26, 2012 9:00 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

МислењаCOLON946
ЛокацијаCOLONSkopje
Od denes po site testovi i proverki napraveni vrz camecot, istiot i oficijalno go proglasuvam za ZALEPEN :D :D Vo ovaa uspeshnost najgolema zasluga ima Cicko Vasil koj mi donese lepak specijalen za camci od PVC materijal i zatoa uste ednas javno mu se zablagodaruvam za cinetata usluga....pri primopredaj na lepakot za srekja ovoj pat imav moznost i licno da go zapoznam..Prekrasna licnost..

Inace lepak poracav poveke nego sto mi treba, pa ako ima nekoj probem so PVC camec a ne moze da najde lepilo,slobodno neka se obrati

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Jул 26, 2012 9:04 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Aпр 30, 2012 7:40 pm
МислењаCOLON583
ЛокацијаCOLONСкопје
Gonny НапишиCOLON
Od denes po site testovi i proverki napraveni vrz camecot, istiot i oficijalno go proglasuvam za ZALEPEN :D :D Vo ovaa uspeshnost najgolema zasluga ima Cicko Vasil koj mi donese lepak specijalen za camci od PVC materijal i zatoa uste ednas javno mu se zablagodaruvam za cinetata usluga....pri primopredaj na lepakot za srekja ovoj pat imav moznost i licno da go zapoznam..Prekrasna licnost..

Inace lepak poracav poveke nego sto mi treba, pa ako ima nekoj probem so PVC camec a ne moze da najde lepilo,slobodno neka se obrati
АЛЕЛУЈААААА..... :lol: :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Jул 26, 2012 9:06 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

МислењаCOLON946
ЛокацијаCOLONSkopje
sasoj НапишиCOLON
Gonny НапишиCOLON

АЛЕЛУЈААААА..... :lol: :lol: :lol:
8-) :lol: :D

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «12345

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 5 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум