Boris -ribar.com.mk НапишиCOLON |
Ицо што ги браниш кога не се за бранење, како може да се најмалку криви, Во федерација ги имаат главните луѓе, во гр.Скопје имаат контакти....имаат концесија, .....собираат карти...., а спијат за вакви работи, .....
од РИБАР луѓе ги ловат мрежите кои се продаваат во Скопје, наместо они тоа да го прават,.....пред едно месец дена во сред бел ден тој мајмунот (што го спомна Гоце нивниот поранешен чувар) што живее одма до мостот Обединети Нации, до болницата Неуромедика си фрлал сертме кај скршената каскада и околината пола сат, го виделе 100.000 луѓе, мене одма ме известија и јас се нацртав таму (сигурен сум дека и нив ги известуваат за такви работи ама нив никаде ги нема), пријавив во Полиција, ја и Кременадла го следевме типот, дојде Полиција за едно 10-тина минути, ама он веќе си влезе дома......ама среќа додека ние моабетевме со цајканите....ете ти го излезе со рибата во кеса оди да ја продаде за ракија кај некој пријател и доаѓа накај нас и цајканите, пијан, со каква дрскост со зборовите “кои педери ме пријавија сега, мамето ...испцу се и цајкани и нас сите...“.кога му се пуштивме со Кременадла, цајканите не сопреа ќе го згазевме......го легитимираа, му пишаа што требаше и го пуштија....на крај типот знаеш шо ни кажа ...“На тој Кире од Вардар да му кажете к..от да ми го пуши....шо ве праќа мене да казнувате ...“ очигледно незнаејќи дека не сме од Вардар.....и ние го поздравивме дека следниот пат нема полиција да викаме,а него сертмето у гз ќе му го пикнеме........
Вакви нус појави концесионерот треба да си ги среди, а не да спијат
sam odgovori na prasanjevo,,,ete vardar ne raboti, i taka li treba da se ostavi,,,kaj se drugite sto treba da go sredat vardar i toj so bagerot,,,, odgovorimi na prasanjevo,,,