A sto ste kako kibritce,odma se palite
Pa i jas napisav deka mozebi e do soncevoto vreme,poliz veli deka ne e do toa.. . . Lovel i na soncevo vreme ...koj pa se ce znae zosto ? Mozebi duvalo vetar togas ,sitni brancinja ja namaluvaat vidlivosta,sto na sekoj grablivec mu odgovara.Ova ne e glupost nego edna od moznite pricini,ne znaci deka vo toj moment bila taa...Zemjotresi imalo i toa moze da bide pricina kako i milion drugi za koji ni na pamet ne bi ni padnale.osim onie nasi standardni semi na pricini
Koj kolku fatil ne e merilo deka povejce ili pomalku znae od nekogo. Me ubile vo poim mnogu pati decki i toa asli pocetnici
Sto ce recete na ova..dremime eden kup stari iskusni .. iskusni nie taka si mislime za sebe
somdjii.Nikoj nisto ne vadi ..a opsednat balabanov od site strani.Kaj 11.30 nojcta stasuva camec...peat rskaat vo nego dvajca ubavo podnapieni .Ni sobraa na pola koncite od dubinkite..nekako se ukotvija SREDE vir pomedju nas...i dva sata gledavme film kakov ne sum mislel deka e mozno da se sluci..im udiraat somovi kako ludi,im kinat pa crpalka im krsi golem..cirkus po dva saata si zaminaa so desetina ubavi somovi.A nie se otepavme frlanje kaj sto frlaat i im udira ama ,sipak..ni eden udar kaj nikogo od nas
mikrolokacija inace se vika toa
i sega sto? Nie pojma nemame ili tie se majstori za som
Znaci zaboravete takov vid na komunikacija i pijte po edno pivo zaedno ,jas cestam
ne si rasipuvajte raspolozenieto za nisto..... sekoj den e poseben ,nepovtorliv i toa e vistinata..a nie izgovori milion ce si pronajdeme koga ne ulovime.Pa ajde,jas i koga ulovam ne ja znam tocnata pricina za toa . .. STO napraviv, sto ete lovam uspesno .a ne tek da sum pameten i da znam zosto ne sum ulovil