Ico ne e naiven ,pretpostavuvam sto go buni Ima mnogu momenti kade izgleda deka zamaraat ubava granka.Na momenti e se kako treba ,taka da ne bi tvrdel ni edno ni drugo.edino sto sigurno gledam e deka Bobi steknal malku cudni ,bar za mene naviki za zamaranje ulov i rabotenje so trskata.Za taa tezina som premnogu dolgo vreme ,povejce od duplo vreme go zamaraat somot,ama sekoj raboti kako znae.Jas im cestitav vejce,ubav som ,interesno video
Pa i jas go nemam krajot od vadenjeto.makar se gleda deka somot se predal totalno.maliot go frli aparatot ,toj da go izvlece na suvo.ama ne mu dadov ,premnogu strmina e tuka zasusena tinja na stenata i skomplet i jas i som lesno moze da zamineme vo voda,odma e dlabina od 5/6 metri i ostri spili kolku sakas
Sergej.car e maliot , ima fateno mnogu somcinja.krv od palci mu tecelo on prodolzuva ,fati ligavce kilo -dve pusti ,zafrli po drugo ,do beskraj taka
a ona so gajcite
sigurno primeti deka moeto video e od klipovi po 15 sek. plus izmesani pri montiranjeto.Posle udarot,za da snima maliot mu ja dadov trskata on da go drzi dodeka zemam aparatot.strasna strmnina e mestoto a vodata odma dlaboka i se karpa po krajot pa mi bese strav da go pustam nego da zema aparatot od ranecot koj bese na nekoi 20 metra levo od nas,zaebano patce e.
I dodeka se vrativ i namestiv na snimanje aparatceto,mu zede malku povejce konec nego treba.Dodeka go vrativ somot pred mene poradi dalecinata ne mozev da go kontroliram na kade odi i uspea na nekolku pati ubavo da mi prestruze pletenicata preku karpite.Sum gubel i pomali i pogolemi od taa pricina na toa mesto.Bi se naezil covek da vidi sto se pokraj somocvi ima dolu
Uste ednas,Bobi cestitam.Posle tolku maler si zasluzi ubav ulov