Јас многу не сум присутен во форумов со коментери и репортажи ама многу често си го уклучувам и сум во тек со сите работи(репортажи ,слики,забрани,мрестови....)
Има некој во форумов,а сигурно ќе се препознае што коментира негативно на репортажата на akiribar дека било забрана за риболов со покажување на табли до кога е забраната и ред други работи.
Сакам само да го потсетам на сликата кога се распослани со Штуките и кленовите на ливадата и да ми одговори дали не е геноцид на риба тоа?Таму сигурно имаше над 150 кг риба а се знае колку можеш и смееш да фатиш дневно и колку смееш да пренесеш преку граница(сигурно не 150 кг),зошто има и луѓе кои што идат во грција на риба и после ја продаваат рибата во РМ.
Бистро!!!!!
Си залутал малку со коментарот.Кај виде негативно коментирање или само таблата ја виде и се попали?Врати се 2-3 страни уназад,разгледај,расчитај па после зборувај. Го пофалив излетот ,кажав дека и јас би го направил истото,а табелата беше поставена во друг контекст. И ни еден килограм од таа или било која друга риба не завршил со продавање.