Бев решен да не пишувам ништо во ниедна тема...оти ако почнам,ќе стане жешко...а деновите не се баш за жешка атмосфера,ама си имам јас таков табиет и крвта кога ќе мине 100+ не ми дава баш да гледам и кој ден е и каква атмосфера треба да се пази.....
Не можам да не истакнам дека има луѓе на форумот со слабо изградени позиции и ставови по многу прашања.Тоа го докажува и последниот пример,кој не ни прв а нема да биде ни последен.Битно за ѓурултија на форумот,тука сме.....
Да не цитирам постови....самите ќе се познаат.Каква е таа дволичност...лицемерие на јаките заштитници на мрестот на рибата...на забраните на дадени ревири.....кои сега ракоплескаат на риболов во сред забрана,на риболов на риби во мрест???
Кому му продавате муда за бубрези?Ако не ви е јасно,да ве потсетам дека кленот се мрести,и дека има забрана до 31.05....и онаа мајка клен на стапот,спремна за печење???
Да не бидам погрешно сфатен од Аки
,од мене искрени честитки од срце за чудесниот риболов,на уште почудесната река...и јас би го направил истото затоа што тоа НЕ СЕ КОСИ СО МОИТЕ СТАВОВИ по ова прашање,и јас би ја испекол здраво рибетината и би ја полил со вино,баш на оваа дата и на истото место.....но ова со ракоплескачите ми е во најмала рака чудно и скраја......