После напорниот ден решив малце да се релаксирам и се знае на познатото местенце.Од предходно имав подготвено на што да ловам.Но некако без мерак пошто покасно отидов некаде околу 13часот,не верував дека ќе имам некој удар па затоа не се обидов ни да крмам само ги поставив трските и повеќе како на излет.На лесна спрема добро поминав карашот работеше заедно со плашката како луд.И додека се занимавав со нив одеднаш еден од сензорите се јави малку борба и солидно крапче кое и знаеше добро да позира а и на заминувањето не се брзаше како да сакаше да поседи уште малце.Но и мал проблем удар добив на трската каде што имав малце конец и мораше добро да ја разработувам машинката,но и додека го ваѓав низ глава ми летна една тема како може еден не рибар да помогне ќе приметите маката со кепчето кога се обидував сам да ја извадам рибата.Меракот нормално голем но највеќе бев задоволен од тоа што сам си ја приготвив ченката по мој специјалитет и ми даде удар.
Средено
Последна промена од 5 на miki.dj, променето е 0 пати
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2
Кој е Присутен
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 22 and 0 гости
Вие Не може да поставите нова тема на овој форум Вие Не може одговорите на теми на овој форум Вие Не може да промените мислења на овој форум Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум