www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пон Дек 23, 2024 2:24 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS56789ELLIPSIS12»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: UMAKAJKI.I,DIPOVI
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 19, 2012 5:32 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 06, 2010 10:29 am
МислењаCOLON2030
ЛокацијаCOLONКочани
Јас знам дека глицеринот се користи за дипови,ама прв пат слушам дека се користи и во микс и какво својство има во миксто или ај ова е за друго место....

Alliance Carp Team

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 22, 2012 9:43 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
Dali moze vo tekot na lovenjeto da se smenat poveke dipovi ili ne e pozelno toa na primer od mesen da prejdes na ovosen pozdrav.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 22, 2012 10:28 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
prvo i osnovno krapot go bara toa sto si go hranel,,znaci dipot treba pred site da ti bide toj,,,,no sto e problemot,,nikoas na diva voda ne se pravi samo edna strategija na start,,pr frlas 4 trski i gi dipivas mamcite na site,,toa e edno,,drugo,,,sekoj dip ne e ist i dodeka ne go znaes dipot kako raboti,,frlaj na toj dip samo 1 trska,,zavisnost kako gi dipuvas mamcite,,odma ,,podologo,odredena kolicina boili za mamec dipuvabi i klasicna boila sto hranis,,ova se 4 razlicni faktori koj na start treba da gi pocnes a fakas na edna ista rabota..na divi vodi poslabo pomagaat dipovite,,ama samo na start,,neznaci deka nema da ti jade moze pokasno dodeka olabavi,,stalno prvite 12 saati sew klucni vo ribolovot,,dotuka ako ja napravis strategijata natamu e lesno,,,a sto se odnesauva drugi dipovi i exsperimentiranje ,jas bi te sovetuval pravi se posle 12 saata ako riba slabo dobivas,,startot neka ti bide istrazuvanje na toa sto haranis,,znaci lovna obicna boila,,1 trska dipovana samo na vrv druga trska,,ostoeni boili u dip treta trska na sto ke dobies riba menjavaj na toa,,jas znam prva koja ke ja zeme,, :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Феб 22, 2012 10:03 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Феб 18, 2011 11:50 pm
МислењаCOLON8361
ЛокацијаCOLONSkopje
Ne znam dali gi biva ili ne ama pred nekoj den gi vidov vo edna prodavnica vo Sk.

[ img ]

[ img ]

[ img ]

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Феб 22, 2012 10:18 pm 
Отсутен
Ветеран

МислењаCOLON10473
interesno vo sekoj slucaj,, dipovite ne sum gi probal a i ne gi koristam ,, prvata slika gore so aromite imam koristeno samo ne se termo stabilni, dobri ze za povrsinsko dipovanje i za spod mixsovite,,,, inace ubavo ,1 slika 1000 zbora,,,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Феб 22, 2012 10:29 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Интересно, Dynamite треба да е нешто што вреди да се проба а и гледам фин избор на течности.
Атракторите за спод микс треба да вршат работа, за дипување треба да се проба, во секој случај интересно. ;)
Каде е оваа продавница друже?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Феб 22, 2012 10:34 pm 
Отсутен
Ветеран

МислењаCOLON10473
Spaiva НапишиCOLON
Интересно, Dynamite треба да е нешто што вреди да се проба а и гледам фин избор на течности.
Атракторите за спод микс треба да вршат работа, за дипување треба да се проба, во секој случај интересно. ;)
Каде е оваа продавница друже?

dimko car si ,, :D :D :D :D e sega ne e isto zemi vobler, i trska za spin i fakaj klen, ,BAGASNIK .ke ti treba sega zajko...a prodavnicava e vo sk,,mislam :D :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Феб 22, 2012 11:39 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСаб Maј 07, 2011 8:16 pm
МислењаCOLON1249
ЛокацијаCOLONБогданци
Гледам има и од Босанските ароми,најверојатно е Марти спорт,тие се увозник од Босфиш :)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 23, 2012 12:00 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
ico baits НапишиCOLON
dimko car si ,, :D :D :D :D e sega ne e isto zemi vobler, i trska za spin i fakaj klen, ,BAGASNIK .ke ti treba sega zajko...a prodavnicava e vo sk,,mislam :D :D :D
ХАхах Ицка, у глава ми удри крапскиов :lol: Машините стигнаа, конци набавив, сеа индикатори ке барам (ама ке почекаат тие)...а хемија ке морам да испорабам 2-3 микса да направам. Имам рецепти некои што ги сакам да ги направам, па ке објавам! :lol: Крапскиов деф НЕМА КРАЈ!! :lol:
У недела идам на вода да ја испробам новата опрема на 1 ден. 8-)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 23, 2012 12:05 am 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСаб Maј 07, 2011 8:16 pm
МислењаCOLON1249
ЛокацијаCOLONБогданци
Јас вчера си направив еден дип па ако е добро времето во сабота ќе го пробам и ќе ви кажам дали е успешен :) Арома јагода ;)

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS56789ELLIPSIS12»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 22 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum