Нема никаква топка за спуштање.
Правиме муабет за репортажи.Јас си ги ценам репортажите.Сум вложил во нив труд и нема некој да ме заебава.Сите 8 репортажи што беа во анкетата ,заслужуваа.Оти никој од побунетите не кажа директно,која од тие осум не е за таму-и која треба да оди на место неа.....Направени се сите со концепт,со вложен труд,време,љубов и најважно-убави риби(нели е ова рибо-форум)Како нив имаше уште толку најмалку.Јас изгледа сум будала,што сум пуштил 20-30 репортажи,сите направени и со текстови и со слики.Е сега, па да бидеме реални,не може некој што пуштил 2 реда муабет и 2 слики,да става таква репортажа во изборот,кога има 30 други што се далеку подобро оформени од неговата,без разлика што во тие 30 има 10 на Полиз,или Сашо или Борис.....
И сега модератори сме биле-наши теми сме си ставале.......Дрн дрн.Па имаме репортажи и ставаме.Ај ставајте сите,камо среќа...догодина да врие од квалитетни репортажи.Јас си кажувам во мое име- ,ни анкета ми треба, ни гласање, ни сатисфакција.Мојот кеф на душа е направен е сега грешка било што бил споделен....За во иднина -јас лично,најдлабоко ќе размислам дали треба да пуштам репортажа,и дали треба да си скратувам од времето со децата за да го чистам форумот од срања.
и не влегоа во конкуренција.(ама искрено да ви кажам и не сакав да влезат)-чисто да се знае!!!