Нема никаква топка за спуштање.
Правиме муабет за репортажи.Јас си ги ценам репортажите.Сум вложил во нив труд и нема некој да ме заебава.Сите 8 репортажи што беа во анкетата ,заслужуваа.Оти никој од побунетите не кажа директно,која од тие осум не е за таму-и која треба да оди на место неа.....Направени се сите со концепт,со вложен труд,време,љубов и најважно-убави риби(нели е ова рибо-форум)Како нив имаше уште толку најмалку.Јас изгледа сум будала,што сум пуштил 20-30 репортажи,сите направени и со текстови и со слики.Е сега, па да бидеме реални,не може некој што пуштил 2 реда муабет и 2 слики,да става таква репортажа во изборот,кога има 30 други што се далеку подобро оформени од неговата,без разлика што во тие 30 има 10 на Полиз,или Сашо или Борис.....И сега модератори сме биле-наши теми сме си ставале.......Дрн дрн.Па имаме репортажи и ставаме.Ај ставајте сите,камо среќа...догодина да врие од квалитетни репортажи.
Јас си кажувам во мое име- ,ни анкета ми треба, ни гласање, ни сатисфакција.Мојот кеф на душа е направен е сега грешка било што бил споделен....За во иднина -јас лично,најдлабоко ќе размислам дали треба да пуштам репортажа,и дали треба да си скратувам од времето со децата за да го чистам форумот од срања.