Ova se tvoi zborovi : za ova rekoa deka e najbalansiranata i najpogodena krapska hrana momnetalno,so posebna atraktivnost.....
Koj se tie ''za ova rekoa'' ? I sto toa mene-tebe ni koristi? Ajde posoci mi eden primer kade nekoja firma si gi negira svoite proizvodi? Sto e toa balansirana krapska hrana mozes da ni pojasnis?
Odgovori mi, pa ce prodolzime natamu
Toj sto ti rekol deka najosnovna rabota e mix-ot te laze
Keltan,pod :
1/ toa e info koi go dobiv od drugarmi od NL koi ne znam kakvi pari ima i probuva na se zivo i divo da lovi:Moore,dynabitebits,richvort,rodhutchinson,sbs,mistral,nutrabaits,..... hranat i mixot dobile odlicni ocenki vo NL i sega pocnuva da se diluva tamu a dojde od Anglija /simon crouw/ kade nema utka vo produktite i samite ang.krapzii dadoa ocenka deka ima da li podobro prensuvanje na romata,dali konc.na aromata dali dolgotrajnosta na roma ali na ova se vadi na drugo ponesto...
2/Jas ne preveduvav od sjatot na oldgost bidejki nemam znaenje na angliskito jazik do tolku...Znaci ona ne negirala nisto bidejki ne znam da li kazala za toa..kaza drugi kako sto kazav pod 1.
3/Pod 3 anglicani ja prvo proverile na vodi so nivni podvodni kameri ili ne znam kako toa krapot go zima povekle od drugoto,toa e isto kako sto telinja gi ranis so eden koncentrat denes go jadat a utre smenis toa drugoto ne jadat..
pretpostavuvam deka anglicani napravile i hem.analizi ili ne znam sto uste moze i dobile nekoi si sostav na hranata i boilite koi poveke mu odgvora na karpot nego drugite hrani i boili ,ne vlagam da li e poradi aromata ,bojata,aminokisleinite ..ne bnitno..Vo glavno sostojkite na hranata i bolite mu se pogodeni na krapot poradi xyz sostojki.i niven soodnos i zatoa kazav balanisrana
4/ SPOMNAVME DEKA AKO SAKAS ili ne e SAKAS DA SE PRIKLUCIS KON TEMATA KAZI mix e najbiten ili ne e najbiten poradi toa i toa iznesi mislenje ne sakam da slusam ovoi kazuva lagi onoi kazuva vistina.IZNESETE SVOJOT STAV MISLENJE ideja razmisluvanje
a sega poveli