Vo guzva sum ovie nekolku dena pa i ne sum vlegol na forumov.
Se razbira deka ke Ve udostojam so odgovor a obekanjata, jas Daniele sekogas, gi ispolnuvam.
Se nadevam deka i ti ke gi ispolnis tvoite i ke diskutiras vo pozitiven pravec i vo smisla na podobruvanje na krapskiot ribolov, liga .... bez negativni i tendenciozni pisuvanja i omalovazuvanje na clenovi na forumot, zdruzenieto ...
Vo vtornikot bev na U.O. na MRF kade se raspravase po poveke tocki kako sto bea izvestaite od nastapite na nasite reprezentacii vo Plivka, Musicarenje i krapski ribolov i kade na kraj podolgo vreme debatiravme za Krapskata Liga, sostojbite vo nea i iznaoganje na nacini da se nadmine segasnata sostojba.
Kako sto obekav ovde na forumot, go diskutirav i prasanjeto za eden sobir na krapdzii na koj ke se dikutira za ovaa tema. Site diskutanti na ova gledaa kako na pozitivna rabota i deka treba da se napravi takov sobir, da se razmenat mislenja, da se kaze kako moze i vo koj pravec moze da se dejstvva za da imame pomasovna Liga i pouspesni nastapi na svetskite i balkanski prvenstva.
Mislam deka mnogu brzo ke se izleze so datum na koj ke moze da se odrzi eden vakov sobir.
Megutoa, da se razbereme, jas ne bi sakal da se dojde na toj sobir ili sostanok i da se pluka i omalovazuva. Bi sakal da dojdat site krapdzii koj mislat deka mozat konstruktivno da pomognat i da se angaziraat da se organizira podobra liga i uslovi za krpaski ribolov.
Na site ovde ni e poznat faktot deka si covek od zbor i nikoj ne go osporuva seto toa.Megutoa,nikoj ne moze da mi uskrati pravoto na postavuvanje prasanja na takviot sostanok koj direktno vlijaat vrz mojata kariera i ucestvo vo liga natprevarite.So samoto toa i masovnosta vo ligata zavisi od golem broj clenovi ovde na forumov.Se soglasuvam so sankciite koi se sproveduvaat,ama da se sproveduvaat kon site sto napravile prestap,a ne samo da ima sankcija kon onie koi se pravedni i bez niedna damka.
Kolateralni steti ima samo vo vojni (ginat i vinovni i nedolzni luge),Vo nasiov sport zborot kolaterala e smesen izraz.Svakas za sto zboruvam.
Taka da ...nemozam da ti vetam deka nema da go nametnam ova prasanje kon odredeni licemeri i vasi clenovi,i sekogas ke bidat za mene luge bez lice,a za forumov ,konkretno,do sega,nemam kazano nitu eden los zbor i taka i ke ostane.
pozdrav