Mnogu experts bez ronka iskustvo. Uzivajte vo atmosferata!
Znaes li koja e najgolemata glupost koja ja pravite na svetsko koga otidete ? Abe kaj vi tekna na ICO da mu kazuvate kako da peca ??? Ostavete go vgodina da raboti kako toj saka i znae vi garantiram deka deset pati podobar rezultat ce napravi !
Nema sansi jas da sum del od timot da dozvolam nekoj drug da mi kazuva taktika kako jas treba da lovam ! Uste pomalku mamci tujgi da mi dade ??????? KAKO bre da lovam so tujgi mamci ? Kako mozam da veruvam vo niv ??? Kapiten ? Selctor ? Neka odi da se rasprava so sudii , neka brka site ostanati raboti okolu takmicenjeto samo da ne mi dosol vo boks da mi kaze kako JAS treba da pecam ...Nemoj da me svatis pogresno , nema nisto vrska ova so tebe licno deka bese ti kapiten , selector kako li se veli .........Ama mi e etpen glupo jas nekomu da kazuvam kako treba da lovi krap ??
Иако си ветив дека нема да влегувам во дуели само ова ќе го објаснам на останатите но не и на Келтан со секоја почит кон него (теоретски) поткован, Во секој спорт каде што има РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА селекторот е тој кој ќе каже на Пандев и Пнчев каде треба да игра, на Лазаров, на Антиќ а не тие каде мислат дека треба и знаат. Селекторот е тој кој одредува кој и каде ќе лови -игра а не како во минатото кога Дуки како селектор-капитен трчаше со точак и пешки да набавува олова, конци и да им носи вода на репрезентативците. Селектор од типот ставајте голови- вадете риби не е селектор.
п.с. те молам Келтан немој да одговараш на моите постови и не ми поставувај прашања, за да останатите читатели и членови од форумов можад да добијат вистинска слика. Претпоставувам дека Келтан дома нема огледало иначе би се карал и полемизирал сам со себе.