Pa ne bi ti kazal i da me molis ponataka .Ajde uste nekoja troska ce ti pustam.........Znaci napisav ako DENES se odrzuva na velesko ......Treba da mi fali nesto da pravam hraniliste i da frlam toni hrana ovaj period . Vaka so PVA sekoja trska mozam da ja frlam kade sakam i mislam deka e dobro .Ako trgne na nekoja kako treba lesno e ponataka .................a , strategija u PM
Те поздрави татко ми со стратегијата и тој а и јас(негово школо) би играл така.НО НА СЛОБОДЕН РИБОЛОВ кога околу мене нема никој или има некој тук-таму.НО ШТО понатака кога има лево десно од тебе уште 50тина други крапџии со тој памет и таа стратегија. Кој ќе фати најмногу?
Pozdravi go tatko ti od mene , pameten covek
A ti si se uplasil od tie 50 krapcii kako dzavol od temjan
Neka si brkaat rabotata za koja dosle , jas ce si ja brkam mojata .I onaka ne mozes mnogu da vlijaes na toa sto tie pravat .......
Napisav kako bi pocnal natprevarot a ne kako bi go zavrsil ,Dimitar
Mislis deka tie ostanati 50-tina krapcii imaat nekoja tajna taktika koja samo tie ja znaat ??? Aman be ........... stvarno go napravivte nauka ribolovot .Samo gi plasite ostanatite da probaat , nisto drugo ! Mlatite prazna slama Vie ne jas ......Natprevar , pa sto ako e natprevar ?
Ostanatite da ne fajcaat na boila zacineta so miris od venera ? Ostanatite da ne imaat nekoj podobar sistem od mene koj im go kazal nekoj od mars ???? Sto mislis ? Svajcate li deka sepak najvazna e inteligencijata i sposobnosta toa sto go znes da go primenis koga i kade treba ?? Sum videl mnogumina kako gresat a znam deka znaat poinaku ....ama na koj da mu tekne vo momentot ? I prekinete so Crna Reka , pojma nemate kade se jas sum lovel , kolku sum lovel i sto sum ulovil............Mozam da recam samo deka sum prekisnal na voda kolku pola forum zaedno !!! Zatoa drzete se do ona sto pisuvam , ne do ona sto vie mislite za mene