флоре
жртвата се даде за некоја си цел - целта не се остваре, затоа мислам дека заслуживте за извини од МРФ, јас прочитав и неможев да не напишам што сум видел, прочитал -- можи да сум згрешил, можи и не ама јас како мислам и така и пишувам -- никому лично не пишав ---- ставив МРФ
убаво објаснето од сергеј за негово видување во франција - јас мислев дека ке имаме уште некоја риба повеке по секторите али ете не било за да биде, барем и од лице место се увере како функционираме на теренот сите сегменти заедно и секој посебно - искуство големо за наредниот пат
Се надевам дека и наредната година - ке имаш време, нерви и ....... да бидеш дел од ова како и годинава и секоја ти чест за согледаното околу натпреварот, лигата ,натпреварувачите - а посебно ова што како човек застана и оддели време да ни доловиш дел од сето тоа во еден пост за да сите прочитаме
за онај дел кој што пишал на форумот - мислам дека нема што да си ставаш толку на срце, ова е ОД таков КАЛИБАР вражуле -- мора да има и рекла/казала и лага/вистина и големи/мали и едно чудо ментални склопови кој како си сфака така си кажува, али главната цел на секој кој да речам пратеше верувам беше -- НАПРЕД НАШИ - е за ова не се слагам со тебе али не ти велам да не го пишеш -- како ке има па друг пост после тоа