Dobro e dule.se dodeka ima vakvi koi vcera vo zivo kazaa deka kako inaku ke odele bez pari na svetsko.kade davaat izjavi deka im e do setanje -na drug nacin nikogas nema da ja vidat evropa, za niv sekogas ke ima mesto vo natprev.komisija vo mrf.
za edna godina stanaa majstori I natprevaruvaci.poznavaci I na oprema I sto sve ne imaat pravo site od tipot na zoki s.sergej.meco I da ne nabrojuvam eden kup drugi sto mi vikaat sto se nerviras I sto se mesas.nema ispravanje na rabotite kaj nas.
Treba da se otvori tema (ke molam prefrlete go postot) fala na pretsedatelot sto najde sredstva da ja vidime evropa.oti ke si bevme siracinja ovdeka.
Ти олабави малку, не ти е работата да испрааш криви дрини. Барем не во таква состојба.
Овој куп и нема многу друг простор, а целта не е да се растури од риби ловење.
Најлош извештај би бил слаб улов, но убава промоција на стаза и боксови.
Се прашувам Рибар 2011 кој термин ќе го одбере за дружењето, а да биде ОК.
Се сеќавате лани прво коло Мавровица, почеток на Мај, предвидуваа катастрофа. Ладна вода, висок водостој ......А испадна најловен натпревар на ова езеро откако постои.
Абе еднаш да прочитав ЈАС СУМ КРИВ.
Секогаш ќе биде крива организацијата, Капитенот или најмодерно - логистиката.
Имаме еден бронзен медал од СП, имаме 8-мо место у свет како репрезентација, имаме две дуа со одличен резултат во сектори (Ицо-Франција и Пепи-Португалија) И наместо да ги негуваме позитивните искуства, ние 99% се занимаваме со неуспесите, со критики.
Велешко има одлични карактеристики од секој аспект. На сите им е блиску. Кешки и другите ревири да се потсредат. И не е баш за плажи и капење, пак ќе бидеме ние во преден план. Услови за гужви се од Јуни до Септември. Бабуна во своите редови и пошироко Велес, имаат најискусни крапџии во државата. Се надевам дека ќе придонесат за подолгорочни, попрактични и поефикасни решенија околу стази и боксови.