www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Чет Ное 14, 2024 11:45 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS7273747576ELLIPSIS81»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Кастинг
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:54 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Sportex НапишиCOLON
Na vas e dali ke prifatite ili ne ?
Криво ми беше за минатиот викенд, ама нелогично е да дојдеш и да не видиш двајца без тројца...на што личи тоа?

Уште тлее од Шпанија, ќе причекаме и ќе те повикаме.

Може до тогаш и да организираме еден мини собир...чисто да се запознаеме малку подобро и да се продискутира околу спортов, некакви можни подобрувања и евентуални идни чекори за унапредување на истиот.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:58 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
Abre so ISKINATA patika ne se odi na Svetsko Prvenstvo bre lugje ... Ja neznam sto ne e jasno tuka....

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:58 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Jун 16, 2011 6:25 pm
МислењаCOLON1142
Oraganizirajte, jas rekov ke dojdam ako e preku vikend ke najdam vreme ?!

ne samo frlanje i prihranuvanje na dalecina, ima mnogu za sto da zboruvame !

Ne e bitno kade, najdete nekoja prostorija, neka e i vo uciliste, edna tabla neka ima za skiciranje i flomasteri ili kreda, nebitno.

Garantiram deka nema da vi bide dosadno !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 1:00 am 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Sportex НапишиCOLON

Ne e bitno kade, najdete nekoja prostorija, neka e i vo uciliste, edna tabla neka ima za skiciranje i flomasteri ili kreda, nebitno.

ahah pa gledas deka ne te svakaat,samo frlanjeto im e vo glava a treba da ime posledno a ne prvo :head_bang: :head_bang: :head_bang: :head_bang:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 1:10 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

МислењаCOLON6956
Јанче, ај те молам сеа не ме влечи за јазик...многу добро знаеш се и од каде треба да се почне.

Кој сака нека си фрла и нека мисли шо сака...лично право е на секого, реултатите се тие. Не лажат.

Не сме синхронизирани бре!!

Душата си ја дадовме само да појдеме на тоа пусто светско.
Резултат 2 години ТИТ да се нема...

Се е само лични интереси за ситни пари и придобивки. За секого ќе набројам по нешто. Ми се повраќа...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 1:12 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Jун 16, 2011 6:25 pm
МислењаCOLON1142
Ja kolku sto gledam ovde na forum ima luge koi mozat da organiziraat nekolku sredbi vo tekot na zimava, ke bide od pomos za site!

Edna ucilnica i 300 grama kafe ne e problem da e obezbedat, samo treba da se saka !

kafe ja ke donesam, ne e problem samo najdete prostorija za pocetok, posle ke odime na teren ako treba, navistina ima mnogu za diskusija na site temi pred da dojdeme do vodata!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 1:15 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

МислењаCOLON6956
Sportex НапишиCOLON

Не се ни сомневам дека ќе ни биде досадно, ајде да не прецизираме...ќе се пушти муабет и ќе те известиме.
Sportex НапишиCOLON
navistina ima mnogu za diskusija na site temi pred da dojdeme do vodata!
И јас на ова мислев... :lepi:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 1:29 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

МислењаCOLON6956
ico baits НапишиCOLON
taka e,, zosto ja pisav u eden post deka ligata ako ima edno travce u voda site ekipi nema da pecatt,znaci zajko veke ne peca riba ,ABE AJDE ARNO E, aj da ne navredime nekoj,, pijan sudija 2 pati zolt karton mi dava so ne gi znae pravilata,, itn,,

[pecam na kup na pozicija kade nozite gi ebav i mesec dena nemozev da odam,, zosto ,oti sum dobar,, i oti takmu poziicija ne treba da ima, itn,,,

ova e liceto na serizonosta u krapskiot ribolov pocnuvaki odnas pa do tie sto organiziraat,,

taka da vo idnina ili ke bide ili site po ezerava se gledame,, spanija definitvno mi pukna filmot koj go imav gledano so godini i bev dobar i poslusen takmicar,,

e sega ke frlame na treska 160m toa e povazno, ne e toa povazno e koga ke svatime kaj sme i do kade sme dojdenoi pocnuvaki od prvo kolo pred prvo kolo i se do sampionat,,
Зајак, за мене лично овие шо досега ја правеа лигата се ограничени и немаат капацитет.
Толку од мене...

Јас во лига каде сум оштетен секоја година и сум преќутувал нанесувајќи си уште поголема штета само лично на себе и мојот тимски колега...ВЕЌЕ НЕ ПЕЦАМ!!

Абе умира крапче на мерење, добивам жолт и овие идат го пржат крапчето... абе шо сакаш повеќе муабет! :kompir:

Кога ќе се сменат сите инволвирани на функција во МРФ ДООЕЛ и натпреварувачка тогаш се гледаме во ЛИГА!!

Предлози имам еден тон...само во друга тема и во друго време. На овие моментално не сакам да им дадам ништо!!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 1:31 am 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
многу срања многу глупости а си ќутиме.. епа доста ееее.. сеа треба друг лист и од поново..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 1:45 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Феб 18, 2011 11:50 pm
МислењаCOLON8361
ЛокацијаCOLONSkopje
Spaiva НапишиCOLON
ico baits НапишиCOLON
taka e,, zosto ja pisav u eden post deka ligata ako ima edno travce u voda site ekipi nema da pecatt,znaci zajko veke ne peca riba ,ABE AJDE ARNO E, aj da ne navredime nekoj,, pijan sudija 2 pati zolt karton mi dava so ne gi znae pravilata,, itn,,

[pecam na kup na pozicija kade nozite gi ebav i mesec dena nemozev da odam,, zosto ,oti sum dobar,, i oti takmu poziicija ne treba da ima, itn,,,

ova e liceto na serizonosta u krapskiot ribolov pocnuvaki odnas pa do tie sto organiziraat,,

taka da vo idnina ili ke bide ili site po ezerava se gledame,, spanija definitvno mi pukna filmot koj go imav gledano so godini i bev dobar i poslusen takmicar,,

e sega ke frlame na treska 160m toa e povazno, ne e toa povazno e koga ke svatime kaj sme i do kade sme dojdenoi pocnuvaki od prvo kolo pred prvo kolo i se do sampionat,,
Зајак, за мене лично овие шо досега ја правеа лигата се ограничени и немаат капацитет.
Толку од мене...

Јас во лига каде сум оштетен секоја година и сум преќутувал нанесувајќи си уште поголема штета само лично на себе и мојот тимски колега...ВЕЌЕ НЕ ПЕЦАМ!!

Абе умира крапче на мерење, добивам жолт и овие идат го пржат крапчето... абе шо сакаш повеќе муабет! :kompir:

Кога ќе се сменат сите инволвирани на функција во МРФ ДООЕЛ и натпреварувачка тогаш се гледаме во ЛИГА!!

Предлози имам еден тон...само во друга тема и во друго време. На овие моментално не сакам да им дадам ништо!!
Ne, ne so vakov stav ne se odi napred.
Treba da se sobereme - te ( krapdziite ) i da si napravite zdrav muabet. Milo mi e sto slusam deka i Sergej saka da se angazira.
Spaiva, druze, cisto drugarski, dosta so taa tvoja negativna energija. Ubavo napisa deka treba da se gleda posirokata slika ama toa vo momentov kaj tebe ne go gledam.
Ako saka da se odi napred vo krapskiot ribolov ne smeat toa da go pravat ,,starite ,, ili ,, involviranite ,, ili ,, novite ,, site treba da sednete i da ja sklopite rubikovata kocka.
Samo site zaedno ke mozeme da napravime nesto, sam po sam ili po grupicki nisto nema da se postigne.

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS7273747576ELLIPSIS81»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 27 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum