taka e,, zosto ja pisav u eden post deka ligata ako ima edno travce u voda site ekipi nema da pecatt,znaci zajko veke ne peca riba ,ABE AJDE ARNO E, aj da ne navredime nekoj,, pijan sudija 2 pati zolt karton mi dava so ne gi znae pravilata,, itn,,
[pecam na kup na pozicija kade nozite gi ebav i mesec dena nemozev da odam,, zosto ,oti sum dobar,, i oti takmu poziicija ne treba da ima, itn,,,
ova e liceto na serizonosta u krapskiot ribolov pocnuvaki odnas pa do tie sto organiziraat,,
taka da vo idnina ili ke bide ili site po ezerava se gledame,, spanija definitvno mi pukna filmot koj go imav gledano so godini i bev dobar i poslusen takmicar,,
e sega ke frlame na treska 160m toa e povazno, ne e toa povazno e koga ke svatime kaj sme i do kade sme dojdenoi pocnuvaki od prvo kolo pred prvo kolo i se do sampionat,,
Зајак, за мене лично овие шо досега ја правеа лигата се ограничени и немаат капацитет.
Толку од мене...
Јас во лига каде сум оштетен секоја година и сум преќутувал нанесувајќи си уште поголема штета само лично на себе и мојот тимски колега...ВЕЌЕ НЕ ПЕЦАМ!!
Абе умира крапче на мерење, добивам жолт и овие идат го пржат крапчето... абе шо сакаш повеќе муабет!
Кога ќе се сменат сите инволвирани на функција во МРФ ДООЕЛ и натпреварувачка тогаш се гледаме во ЛИГА!!
Предлози имам еден тон...само во друга тема и во друго време. На овие моментално не сакам да им дадам ништо!!
Ne, ne so vakov stav ne se odi napred.
Treba da se sobereme - te ( krapdziite ) i da si napravite zdrav muabet. Milo mi e sto slusam deka i Sergej saka da se angazira.
Spaiva, druze, cisto drugarski, dosta so taa tvoja negativna energija. Ubavo napisa deka treba da se gleda posirokata slika ama toa vo momentov kaj tebe ne go gledam.
Ako saka da se odi napred vo krapskiot ribolov ne smeat toa da go pravat ,,starite ,, ili ,, involviranite ,, ili ,, novite ,, site treba da sednete i da ja sklopite rubikovata kocka.
Samo site zaedno ke mozeme da napravime nesto, sam po sam ili po grupicki nisto nema da se postigne.