www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Чет Ное 14, 2024 11:40 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS7172737475ELLIPSIS81»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Кастинг
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:19 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
Ja neznam dali nekoj voopsto cita toa sto go pisuva Sergej bre lugje ...Zatoa prasuvam koj e Sportex ...

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:21 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
so ke citaam, ke pieme kafe i ke mi kaze :lol: :lol: e sega zavisi avion koga ima navaka :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:22 am 
Отсутен
Ветеран

МислењаCOLON10473
eve go predrag stasa,, abe kako se aktivira cudna rabota koga galamime,, nekoj s
100% mu javuva :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:23 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
Ne zboram za tebe be , tebe i da ti nacrta nema da razberes :D ...

P.S... So BlackHawk ke go donesat od MRF taka zborat :D

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:24 am 
Отсутен
Ветеран

МислењаCOLON10473
koj tel da go krenam,, tasnata na rabota ja zabioraviv,,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:27 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Ајде зајко, чим се сметаш за таков професионален и искусен..очекувам да загризеш и да направиш чекори да се сменат работите.

Ако купуеш трски и тренираш и си фрлаш, пак ќе имаш шаблони со тебе у репрезентација ако не смениш нешто...се ти е џабе.

Слушај ме, ако сум помлад...ова нема врска со риболов. :saso:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:34 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Jун 16, 2011 6:25 pm
МислењаCOLON1142
Spaiva e vo Pravo za ZAL !

Se dodeka e bitno samo da se otide na svtesko (a nebitno kako i so sto) ke se rapsravate vaka po fourmi, ke mlatite prazna slama i ke se prepucavate koj poveke frlal, koj poveke znael, koj kako trebalo da napravi i sl.

Jas se nudam vo ramkite na moite moznosti i znaenja da pomognam na pomladive, se razbira dokolku imaat zelba i volja za ucenje.

Magicno stapce nemam, ne mozam preku nok nikogo da napravam svteski prvak ama mozam so soveti i od licno iskustvo da pomognam dosta skoro vo sekoj del.

Dali bilo toa Sondiranje, opredeluvanje na pozicija za ribolov, priprema, priharnuvanja (taktiki i tehniki), zafrluvanje, sistemi, prezentacija, oprema, siten pribor, i tn.

Na vas e dali ke prifatite ili ne ?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:36 am 
Отсутен
Ветеран

МислењаCOLON10473
abe koj spomnal pomlad i drn drn jarinja,, na toj krompirot debel 3 god na velesko im kazuvam deka ne treba jaka hrana i mnogu, duri lani svatija deka probam da im pomognam :D :D

znaci vaka ,, zajko ke si pravi 2 stapa po negov keif i ne skapi koi dobro ke frlasat da ne recam odlicno,, ke bidat malku polesni specijalizirani za naptrevari koi ne pklanioram u sloboden ribolov da pecam riba nego ke odat nadvor od hrniliste levo desno samo da gi istestiram ja kako sto sakam,, problemot e tankjata saorema koja je se raboti so nea i ke bide dopolnitelen trosok za istataa,,znaci treba vreme pari itn no iskustvoto na voda i ribolov so niv 2 dena ne e isto 1 saat frlanje na treska,,,

najgolemiot probklem so jiv na daleku ke bide noke, pa vremesbski uslovi pa hranenje so istite zatoa sto ke imaam pojak ist i za sredn spomb itn,, pa olova pa sisstemi i seto toa da go izbalansirame kako treba,,

e sega,, koga jas so taaa oprema ke se osetam deka ke ozam edna riba od 10kg da ja dovleckam do obalaa so 20ka najlon i da plasiram maci u site uslovi togas prikaznata za sapionat ke bide druga,,

sega za sega sa mo gledam gtakva panika oklolu castibgot koj garantiram deka se ke ostane kamo bese,,
abre loveneje na 140 m riba e profesija bre prijateli ne e zaebancija,, 100 faktori se u prasaanje,,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:42 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Се е тоа фино зајко, и покрај сите давачки и кредити у животов...страста кон спортов нема да ме спречи да инвестирам.

Мислиш мене не ме боли резултатот од Италија и Шпанија??

Но друго е проблемот, многу поголем од опремата, многу поголем од инвестирање, од фрлање и дремење на вода.

Кога тој проблем ќе се реши и ќе си дојдат работите на место (што е многу тешко извесно) тогаш ќе збориме за дремење на вода, за опрема и за вадење на риба на 30-ка од 150 метри...

Незнам дали ме сфаќаш...како да не ја гледаш големата слика.

Се деморализирам бре, ми се фаќа како што треба на натпревари. Не ми се дружи бре, не ми се пие, не ми се заебава...ќе пукнам да се створи тимски дух и здрава репрезентација СО ИСКРЕНИ ПРИСТАП!!

Незнам дали се сфаќаме овде....

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:51 am 
Отсутен
Ветеран

МислењаCOLON10473
taka e,, zosto ja pisav u eden post deka ligata ako ima edno travce u voda site ekipi nema da pecatt,znaci zajko veke ne peca riba ,ABE AJDE ARNO E, aj da ne navredime nekoj,, pijan sudija 2 pati zolt karton mi dava so ne gi znae pravilata,, itn,,

[pecam na kup na pozicija kade nozite gi ebav i mesec dena nemozev da odam,, zosto ,oti sum dobar,, i oti takmu poziicija ne treba da ima, itn,,,

ova e liceto na serizonosta u krapskiot ribolov pocnuvaki odnas pa do tie sto organiziraat,,

taka da vo idnina ili ke bide ili site po ezerava se gledame,, spanija definitvno mi pukna filmot koj go imav gledano so godini i bev dobar i poslusen takmicar,,

e sega ke frlame na treska 160m toa e povazno, ne e toa povazno e koga ke svatime kaj sme i do kade sme dojdenoi pocnuvaki od prvo kolo pred prvo kolo i se do sampionat,,

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS7172737475ELLIPSIS81»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 14 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum