Koj ke ja svati poseriozno rabotava ima sansi i francija da se istakne,, vaka kakao sega,, ova e ziv cirkus na forum nisto poveke,,
Светски циркус...невиден. Срамота светска, срамота е да кажеш дека си бил бре...не разбирам некои луѓе.
Да бев одговорен ќе се закопав, скриев, ќе се откажев од крапски риболов....ВЕЧНО!!
Некој му е битно само да појде на светско, е јебем ти не одам 2 години по ред.
Да одам и 2 години, да кројам стратегија и 2 години да не фатам риба....ЌЕ СЕ УБИЈАМ!
И ќе драпам овде по форум за кастинг и метражи...а тие шаблоните не им чуе.
Само не е до нив, до нас е...се подаваме за ситно и сеа Келтан ни е крив.
Сите останаа рамнодушни. НЕ ИМ ВЕРУВАМ ВЕЌЕ, НЕ ВЕРУВАМ НА НИКОЈ!
Коа сакам јас тогаш ќе фрлам, ќе пецам и ќе одам...оваа година ги преминаа апсолутно сите граници!!
pazi sega,, znaci jas ne pisuvam tamba lamba prikazni,, nego obkjjektivno i da go namaalam ova stavarno gomana jadenje i diganje calami,, se smetam kako iskusen u krapskiot ribolov i profesionalen u toj del i mozam da procenam koj kolku vredi ili vredimime itn,, mene iskreno mi e sram da pisam deka jas u krapskiot ribolov na jaki naprevari nesto sum srabotil kako treba ,,nemozes ednoistavno u taa galama i toj kapacitet na ekipi da se koncetriras kako treba,, otsega znam sto treba,, ne slusaj deca i ljudge vcera so pocnaa ribi da fakaat,,,.,znaci ova go pisuvam preku mene ne u idnina,,ja odlucuvam za mojot box i toj sto ke stoi zad mene ,, ako u slucaj pecam sampionat,,od druga strana site sme dobri prijateli i ziveeme dobro no sorabotkava iu krapskiot del ni e totalna tapa
a kaj mene prijatelstvoto e pred ribolovot taka da pa isti kurac ke bide