www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Чет Ное 14, 2024 5:28 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS6970717273ELLIPSIS81»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Кастинг
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:50 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
не бе ајде да се такмичиме на 180.. нека наместат маркери и ке маваме.. и ја ќе ти докажам дека немаш појма од фрлање.. иако дупло од мене си во години крапџија и Х 30 од сите си преседел на вода.. :D :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:50 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
ico baits НапишиCOLON
abe ne kasnime, kratki sme so brojot na najlonot,, neinformirani,, dali vie razbiragte jkade e problemot
Точно, ама проблемот не се појавува кога ќе појдеме таму и ќе сфатиме дека е тоа проблемот.

Проблемот е што на некој му е битно само да отиде на светско...а шо понатаму, како даде бог. :crazy:

Не одам бре дур не видам сериозност, не со ограничени фаци...

Плаќале авиони...та преку тасета ако плаќаат.

Ќе се кифлам у автобус, ама ќе одам да фаќам бре со тим и со здрава позадина.

Проблемот зајак е дома...не е таму!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:53 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
martinMK НапишиCOLON
Daniel НапишиCOLON
Brat ne e sve u frljanje daleko be :D :D
a da dojdes da te preslusham ?? cisto onaka ocenka na rabota so trska da ti proveram za daleko ili blisko..??
ne e se u daleko ama gledash deka na daleko se raboti.. taka da.. se e u frlanjeto i se e u taa na ramenja sho ja nosish..

nekoj koj ja nosi taa ne frla i zatoa kompiri imame..
A sto da me preslusas u koja smisla ??? Podaleku ke frlas ?? Ako e za podaleku jas odma se predavam ja do 100mt lovam ne mi treba povekje.. Ama znam i na 170 da lovam so Maestral 6 :ok_ok:

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:57 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Daniel НапишиCOLON
martinMK НапишиCOLON
Daniel НапишиCOLON
a da dojdes da te preslusham ?? cisto onaka ocenka na rabota so trska da ti proveram za daleko ili blisko..??
ne e se u daleko ama gledash deka na daleko se raboti.. taka da.. se e u frlanjeto i se e u taa na ramenja sho ja nosish..

A sto da me preslusas u koja smisla ??? Podaleku ke frlas ?? Ako e za podaleku jas odma se predavam ja do 100mt lovam ne mi treba povekje.. Ama znam i na 170 da lovam so Maestral 6 :ok_ok:
и јас знам на 220 со маестралка.. ама на текма го нема тоа.. ме испровоцира со муабетот дека не е се во далечината а знаеш дека голем дел од успехот е пресудна далечината.. и знам дека е шала смеа..

иако пола од тимовите што пецаа ова светско ловеа на 140 150 160 170.. сепак позицијата е многу одлучувачки фактор - не се мој зборови ова ова е зајакот пред некој ден.. :)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:57 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
toa go zboruvam i jas,, site za francija se spremaat i casting,, abre zajaci drveni,, procitajte ja temata od italija lani koga se vrativme so pravavte,, otidovte 3 pati na treska i pa aa taaa,,

1000 patii vi rekov deka od 110 m so hrana i bmamaaci nema da izlezete,, take i bese,,

ner se raboti taka ovaa zaebancijaa,, nego se sprrema oprema pred se za casting ribolov popoleka zimovo od trski konci masinki itnn barem sekoj po 2,, popoleka ucenje i steknivanje iskustvo so taa oprrema i pocnuvanje pecanje riba so tie 2 trski na vosdi kade sto ima uslsovi za daleku,,,
jas plaaniram sega da zemam 2 staapa specijalizirani da lovam soi niv na 140 m so tanki konci i da testiram sto i kakao ke mozam da ozrabpotam so taa oprema u site uslovi,,e sega i ke vadam riba so nea koj smetam deka e najbitno i najvazno,, za ova treba vreme i pari,, a najvise volja,, a u idnina so tamba lamba zaebancii na sveski samionat ne odam definitivno,, koj ke ja svati poseriozno rabotava ima sansi i francija da se istakne,, vaka kakao sega,, ova e ziv cirkus na forum nisto poveke,,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:00 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
martinMK НапишиCOLON
Daniel НапишиCOLON
martinMK НапишиCOLON
Daniel НапишиCOLON

и јас знам на 220 со маестралка.. ама на текма го нема тоа.. ме испровоцира со муабетот дека не е се во далечината а знаеш дека голем дел од успехот е пресудна далечината.. и знам дека е шала смеа..

иако пола од тимовите што пецаа ова светско ловеа на 140 150 160 170.. сепак позицијата е многу одлучувачки фактор - не се мој зборови ова ова е зајакот пред некој ден.. :)

Ostavi go zajakot on samo Velesko go znae :D :D U globala gledano be bratuced od sekoe DRVCE NE BIVA SVIIRCE sto se vika po Kumanovski ;)

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:03 am 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
ico baits НапишиCOLON
toa go zboruvam i jas,, site za francija se spremaat i casting,, abre zajaci drveni,, procitajte ja temata od italija lani koga se vrativme so pravavte,, otidovte 3 pati na treska i pa aa taaa,,

1000 patii vi rekov deka od 110 m so hrana i bmamaaci nema da izlezete,, take i bese,,

ner se raboti taka ovaa zaebancijaa,, nego se sprrema oprema pred se za casting ribolov popoleka zimovo od trski konci masinki itnn barem sekoj po 2,, popoleka ucenje i steknivanje iskustvo so taa oprrema i pocnuvanje pecanje riba so tie 2 trski na vosdi kade sto ima uslsovi za daleku,,,
jas plaaniram sega da zemam 2 staapa specijalizirani da lovam soi niv na 140 m so tanki konci i da testiram sto i kakao ke mozam da ozrabpotam so taa oprema u site uslovi,,e sega i ke vadam riba so nea koj smetam deka e najbitno i najvazno,, za ova treba vreme i pari,, a najvise volja,, a u idnina so tamba lamba zaebancii na sveski samionat ne odam definitivno,, koj ke ja svati poseriozno rabotava ima sansi i francija da se istakne,, vaka kakao sega,, ova e ziv cirkus na forum nisto poveke,,
Да ама не ги потценувај тие кој тренраат.. многу се гледа со потценување врз тренингот на треска.. ко којзнае што да згрешиле оние кој тренираат..

Треба и тренинг и работа на вода.. а за тоа треба опрема.. а за опрема пари.. врзан круг е знаеш и сам..
најпотребното е волја.. се друго се крпи и се работи..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:05 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
ico baits НапишиCOLON
Koj ke ja svati poseriozno rabotava ima sansi i francija da se istakne,, vaka kakao sega,, ova e ziv cirkus na forum nisto poveke,,

Светски циркус...невиден. Срамота светска, срамота е да кажеш дека си бил бре...не разбирам некои луѓе.

Да бев одговорен ќе се закопав, скриев, ќе се откажев од крапски риболов....ВЕЧНО!!

Некој му е битно само да појде на светско, е јебем ти не одам 2 години по ред.

Да одам и 2 години, да кројам стратегија и 2 години да не фатам риба....ЌЕ СЕ УБИЈАМ!

И ќе драпам овде по форум за кастинг и метражи...а тие шаблоните не им чуе.

Само не е до нив, до нас е...се подаваме за ситно и сеа Келтан ни е крив.

Сите останаа рамнодушни. НЕ ИМ ВЕРУВАМ ВЕЌЕ, НЕ ВЕРУВАМ НА НИКОЈ!

Коа сакам јас тогаш ќе фрлам, ќе пецам и ќе одам...оваа година ги преминаа апсолутно сите граници!!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:05 am 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Daniel НапишиCOLON
Ostavi go zajakot on samo Velesko go znae :D :D U globala gledano be bratuced od sekoe DRVCE NE BIVA SVIIRCE sto se vika po Kumanovski ;)
така е братучед.. не бива ама со штимунг ќе го биде.. и само со работа на вода .. друго нема..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Ное 19, 2015 12:06 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
debeli pa ti ne svakas :lol: abew sto ti treniras 2 saata :lol: :lol: :lol:

abe eve ke dojdam na treska ke ti donesam spod 4 kg so srewden spomb da go iskipas na 140 m ke se odmocas u gaki more :lol:

prasaj go kremendla drugarti kakako skapan dojde :lol:

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS6970717273ELLIPSIS81»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 27 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum