1- немаме доволно средства
2- ем шуто ем боде сме и си играме мижитатара во лига
3- тренинг 0 (ма каква 0 минус 120 сме)
4- позадината не е спремна.. (на еден волк 10 џукели да се соберат ке го бутнат)
5- его его его
6- не се спротиставуваме доволно на нечиви си размислувања и стратегии..
кога сево ова ке го елиминираме тогаш можеби ќе сме спремни..[/u][/b]
Znaci go znaes seto ova deka e taka , znaes deka toa ne go mozes i otide vo liga ? Zosto ?
Zatoa shto od site koj bea vo liga (osven ico) imam X2 na voda presedeno godinava.. zatoa shto investiram vo sebe, zatoa shto sum siguren vo sebe, zatoa shto sum fer igrac i zatoa shto sakam ligata da bide na mnogu po visoko nivo..
Me terash i me naveduvash so muabetite da ti odgovaram na retorickite prasanja..
Jas ke ti kazam edno samo.. Dojdi na bilo koj kup, site tamu ke se merime koj kaj e.. ili na kraj kraeva organiziraj ti eden za da nebide posle vaka bese onaka bese..[/quote]
=================================================================================
go izburivkav postot ...Ok eve ..
Sto sega pak jas imam vrska so ova ? Ajde citajte ubavo sto pisuvate i sto ve prasaat , Martin . Znaci , boldiranoto vo tvojot post e tvoe viduvanje zosto nemame uspeh na svetskite takmicenja , ubavo li jas sum go razbral toa ? E ako sum razbral ubavo togas prasanjeto mi e ZOSTO se prijavi vo liga koga znaes deka nemas ispolneto ni eden uslov za takmicenje od svetski rang ... Ok ?