Ајде да појасниме некој работи.
1. Капитените ги избираат резервните натпреварувачи од сите учесници во лигата.
- Јане требаше да биде капитен и ЌЕ одлучеше КОЈ ќе биде резерва заедно со Пепи!!!!!
2. НЕ ВЕРУВАЈ ВО СЕ ШТО ЌЕ ПРОЧИТАШ ИЛИ ШТО ЌЕ ТИ ПРЕНЕСАТ.
- ќе видите сите од видео материјалите на Радован
3. Ако Јане прифатеше да биде капитен ќе одредеше со која храна и прихрана ќе се лови заедно со Пепи
- Пепи за жал сам одлучуваше.
4. Кога минатата година напишав дека проблемот ни беше 120метри далечина за Зиг-Риг Јане наш велеше зошто им признаваш и кажуваше свој изговори.
и за крај неубаво и нефкусно е да Државните прваци на РМ во Крапски риболов кој најлегитимно си го освоија првото место се омаловажуваат за светското првенство.
Кај нас во лигата победиле а таму на светско не успеале а тоа не ни дава за право да ги омаловажуваме овдека.
Povtorno ke kazam.Pepi vo zivo ja nema videno prihranata se do svetskoto,nema videno nisto.kako toa pepi odlucil za sve sirotiot i ja svaluvate na nego krivicata.Jane nemase da dozvoli vie dvajca experti da idete tamu.
Slika laze,ama mene moite drugari koi ti mozes da gi sonuvas neme lazat.Nikoj budala nema za sebe ili negovite da kaze deka pomalku frlal tuku poveke deka frlal.
Vie prvo nemate pojma za hrana zatoa i gi pravite ovie greski,Vie nemate pojma od ranenje i ti garantiram deka ste napravile tamba lamba vo boxot kakoi se kogas.Mladite sampioni dokolku imaa pravi informacii i hrana mozebi ke napravea nesto.
Jas deckite najmalku gi omalovaziv,i ako citas kako sto treba ke vidis deka edintveni krivci ste dvajca trojca.
Kapitenite ne gi izbraaa rezervite.Pepi vo vistina nikogas nema da go odbere NIko.Te molam nemoj vakvi lagi i gluposti za pepi da siris.
Pepi trebase na kloci da ve izvadi vtoriot den site dve ekipi ili barem na ednata da i diktira sto da pravi-samo tuka e negovata greska
A ti prijatele star ednas priznaj deka pojma nemas od ribolov i povleci se za da mozat takvite sampioni mladi stvarno da dojdat do izraz.