156 стрaни се зa мaшaлa. Мене oчи ми oтпaднaa читaјќи. Имaм еднo прaшaње.
Дaли некoј мoже дa ми кaже сo кaкoв улoв се екипите кoи грaничaт сo нaшите, левo и деснo.
Блaгoдaрим,
Повели Столе
Сектор А
Лево Литванија = 60,955 кгр
Десно Англија = 88,730
Сектор Б
Лево Шпанија = 52,410
Десно Босна = 20,305
Сектор Ц
Лево празно (поз 12=Србија, одвоени од Ицо и Даниел на поз. 13)
Десно Русија = 29,580
Благодарам многу професоре.
Мое скромно мислење:
1. СМЕ ИСПРАТИЛЕ ТАКМИЧАРИ ТРУПЦИ.
2. ИГРАЧИ, КАПИТЕНИ, РАКОВОДСТВО, ТУРИСТИТЕ и ОСТАЛИ...ТРУПЦИ.
3. Извидницата која била да ја процени ситуацијата - ТРУП - ТУРИСТИ.
Изборот на мамци како да го правел
Мирко црварот од по Кале, значи ТРУПЕЦ
Тактика...
ШТО ДАДЕ ГОСПОД...
Па што тогаш толку “анализи“ напади, одбрани, навреди, филозофирање, контра филозофирање...кога се јасно како бел ден:
ИСПРАТЕН Е ТОТАЛНО НЕСПРЕМЕН ТИМ
1. Една екипа е отидена со ПРЕВАРА. Сакал некој тоа да го признае или не меѓутоа две три изјави, особено онаа на Тафтабит, експлицитно го потврдуваат тоа.
2. Една екипа - аматери, со неколку излагања на вода, момци кои допрва треба да стекнуваат искуство.
3. Третата екипа кобајаги искусна, меѓутоа за ваков натпревар и тие АМАТЕРИ.
Мој заклучок:
ДОБАР ДЕЛ ОД У.О на МРФ, КОМИСИИ и сл. ДА СЕ ПЕНЗИОНИРА. Да се отстапи место на млади полетни момци кои ќе донесат свежина. Инаку следната година ќе морам да го мењам диоптерот бидејќи ќе бидат 300 страни.
Mnogu redko dedo Stole se soglasuvam so tebe ama sega si potpolno vo pravo so nekoi mali izmeni.Mnoogu podobro ke se resese se od start da ne ucestvuvaa nekoi luge i lani i godinava.
sega treba da se odgovorni i da si ja priznaat greskata i da se izvinat.I netreba da se smenat vo MRF.Sto pati kazav kako selektori se dokazani i pokazani.Da se trgnat od liga i mesanje vo svetsko...