Prevaranti da sedat vo MRF ?
Ova na PP kolega mi go kaza , vistina li e ??
Ne ne tuka vo taa tema ne dozvolija da se pisat pravite dubari oti im idese vo koris na Ribar,ali otkako im go ucukaa so izbor na rezerva i kapiten pocnaa da lajat.
Toj Niko i Velijan gi pustaa krapovite vo treto kolo ne gi mereja za da ne go zagrozat Vasil i Predrag bodovno,i pored toa na Predrag mu falese nekoja riba.Otkako im udril i toj krap sto gi vodi na treto mesto nemale sreca pa im se zamrsil vo marker na ovoj sto predava sportska etika i moral i pocnale da go tegnat.Marks iako znae deka toa e sproti pravilata molcel se pravel ulav.Ali jebiga i toa nebilo dosta pa krapot se zamrsil vo treva pa predrag vlegol da go vadi da pliva vo voda.
Vistina e ili ne ?
Затоа прво повелете на натпревар и ќе знаете што е позиција, каде е, што е маркер, каде е И ШТО Е ЈАЖЕ ПОМЕЃУ ПОЗИЦИИТЕ.
Ова за мене и маркерот како вицот за бабата на суд кога прднала.
Така е кога на некој ќе му го протресат кафезот, а нормално, појма нема ни од настанот, ни од правила.
За да ми закачи некој друг маркер, треба да имам поставено маркер. Ние немавме поставено никаков маркер. Како сум се правел улав кога ми го закачиле непостоечкиот маркер, не ми е јасно. Ако го знаеш езерото, треба да си ретардиран па да тврдиш дека од 4-ка накај 3-ка, се се гледа како на дланка. Ама некој му кажал нешто на генијалецов и ни две ни три удри со навреди. Не му е прв пат, но пријатели ако таквите сакате да ви се друштво на Форумов, бришете ги ве молам тие плави букви кај мене, а за членството и дружењето можам и сам да си превземам мерки.
Повеќе сакате мезе и салата од конструктивни, културни полемики.
Добар тек и бистро.