немој не ме радујјј..
ми вика „абе деца друга позиција немаме“
- прво не сум дете.. имам 31 година..
- второ, такмичар сум, и кога прашав за приговор ми кажаа дај ти 1500 ден. па ќе видиме од после.. што ке видиме.. да почне натпреварот да си испецкаме 72 саати и после ке речат не бе позицијата беше ок..
- трето у сред серија ти доаѓа и ти вади 3 од 4 трски.. да провереле они сумљиво им било.. на коменбтар зошто на секој два саати се прави контрола ни беше одговорено - јас сум судија и колку сакам ке ви ги вадам трските
- безправно сакаа да доделат жолт картон затоа што луге (шетачи и спортисти) поминувале на 4ка..
- Пешич вели едно Мартин - судија друго.. Пешич: ова се што гледате како е окончано со манила е ваша позиција кај сакате може да се наместите само ако сте од оваа страна.. јас: дали може да прихранувам од другата страна - одговорот беше слободно твоја е оваа позиција
Мартин судија - црвен ке ви дадам да не сте мрднале од овде.. каде ке се наместите имате 3 метри лево 3 метри десно.. нема преместување родподови.. (3то коло 1 позиција) а класниот и пеџа си шетале родподови на колото пред нас ??
САШО НЕМА ИЗГОВОРИ... ДОСТА НЕ ЗАЛАЖУВААТ..