www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пет Ное 15, 2024 9:46 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS140141142143144ELLIPSIS228»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:19 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
kade ovdeka vidovte mali krapcinja????

vidovte i duri na sto hranele i lovele,im bese kazano i deka lovele i na boila,im bese kazano i vo zavisnost od pozicija odredena metraza.Na iskusen krapdjija nemutreba nisto poveke .

tamosni informacii.Tafta imase snimeno pvato na anglicanite i sigurno im go pokazal.e so samoto toa sto mi kaza deka celata pva soseja mamec e 22mm odma mi se smali izborot na mali halibut a mnogu malku gi proizveduvaat.Mi tekna na slikata na solar i zborev so martin lock ne na fb ne na mail tuku na telefon. ispadnaa solarovite halibut 8mm

i sto sega ,jas pak ke kazam ako nemas vo bojlerot i tie peleti neti vrsat rabota.Ili sto bi rekol Filip nas ne e do boljata :D

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:21 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Феб 18, 2011 11:50 pm
МислењаCOLON8361
ЛокацијаCOLONSkopje
Stavija sosema nesto petnaesto. Odat na sta bude da fatat zadnji voz i fatija.
Isto sto napravil verojatno i Tafta vo Spanija.

Кон врв

Наслов на мислењетоCOLON Re: 2015 World Carpfishing Championship
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:23 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
JaneMK НапишиCOLON
JaneMK НапишиCOLON
Vase koga imas prijateli lesno e se.

Se nadevam nasive dvajca????? sto otidoa ke donesat i prikazat so sliki informacii za lovenje zosto za svetskoto toa najveke ne interesira i nas i natprevaruvacite
slushnav muabet za nekoi raboti i ke se napravi greska sto ja napravivme i predhodno,ama si znaat najdobro tie sto ke odat i organiziraat.Da ne se mesam kaj sto nemie mesto :lepi:

cetvrta

najgolemata greska sto ja napravile.Otisle kupile i neprobale.dzabe tolku pari frleni.Podobro od tuka so saka boili i halibut od copens da sedele tri dena na ezero i testiraat nego obratno

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:24 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Феб 18, 2011 11:50 pm
МислењаCOLON8361
ЛокацијаCOLONSkopje
Znaci, ne sum krapdzija no od muabetite sto gi slusnav deka funkcionirale ovojpat vo Spanija bile mala jadicka, kratok predvez - 5 cm. mala halibut paleta, bez mnogu prihrana ili voopsto, znaci isfrlanje samo mal mamec.
Dali e taka ?

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:25 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
Dajte decki ,znaete deka ne e do mamecot . . . DA lovea pomalku od drugite ajde ..mamecot ne e bas toj .Ovdeka zboruvame za ni RRRRRRRRRRRRRRRRRRR od riba .NA sliva spanska ce fatea po dva tri krapa .Utnaa nekade na druga strana >Ako imaat dolest i ce kazat .mene toa ne me ni intersesira iskreno >cela godina imaa pred sebe site i tie sto bea i tie od liga .Taka da sega Jane kriv ....Keltan kriv ..............malo prekosutra !!

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:27 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Можам одговорно да кажам дека и они незнаат каде утнале.

Луѓето се затворени во бокс, тотално отсечени од се што се случува по стаза и доколку екстремно добро организирана логистика не донесе инфомација...не знаат ни што е добитно, ни каде утнале!

Како сакате вртете ја!

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:28 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
saso НапишиCOLON
Znaci, ne sum krapdzija no od muabetite sto gi slusnav deka funkcionirale ovojpat vo Spanija bile mala jadicka, kratok predvez - 5 cm. mala halibut paleta, bez mnogu prihrana ili voopsto, znaci isfrlanje samo mal mamec.
Dali e taka ?
Saso , ne go slusaj zajko ...skazni kazuva ! Koja crna mala jadicka koj bakraci ..SKAZNA za mali deca .........koga tamu cekaat som na 4/0 .. ...5/0 kuka i 20cm . gerdan peleti i fajcaat i krapovi .Ovdeka zboruvame za coca cola ZERO !!

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:29 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Spaiva НапишиCOLON

Луѓето се затворени во бокс, тотално отсечени од се што се случува по стаза и доколку екстремно добро организирана логистика не донесе инфомација...не знаат ни што е добитно, ни каде утнале!

Како сакате вртете ја!
Zatvoreni se so pricina , nikoj da ne im smeta i da srabotat toa za sto otisle ! Ocigledno ne znaele sto treba da srabotat !!!!!!!!!!!

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:31 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Keltan НапишиCOLON
Spaiva НапишиCOLON

Како сакате вртете ја!
Zatvoreni se so pricina , nikoj da ne im smeta i da srabotat toa za sto otisle ! Ocigledno ne znaele sto treba da srabotat !!!!!!!!!!!
Како сакаш врти ја...

Затоа и така го завршив постот! :saso:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 12, 2015 9:32 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Jун 15, 2011 3:06 pm
МислењаCOLON1998
Тие што одеа на Светското тие треба да си се одговорни, можеа 1 месец пред светско да уплатат кај Србите за туристичко пецање со изнајмена опрема 2-3-ца вистински нешаблон крапџии и да се добие ВИСОКА претстава за што станува збор таму.
Пошто и онака беа 2-ца на прошетка веќе таму и ништо не направија.

Последна промена од 1 на howitz, променето е 0 пати

Кон врв

Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS140141142143144ELLIPSIS228»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 29 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum