www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 16, 2024 11:36 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS115116117118119ELLIPSIS228»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 8:10 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Keltan НапишиCOLON
BRavoooooooooooo :D Sega znaeme zosto se prvaci .Eden im kaza kako se frla , drug im dade mamec , tret im kaza kade da lovat .... Sega kako hrvatite stanaa vtori da videme ........samo so toa zanimavajte se ..kako nekoj pobedil a ne zosto nie posledni sme :D

banaj i bojanic se barem 10 godini vo takmicarski vodi,imaat barem po 5-6 jaki kupovi sekoja godina i uste 40-50 dena na sekakvi vodi....tuka e razlikata

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 8:15 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

МислењаCOLON9475
i ako ja poglednete mapata sto saso ja postavi kade se ulovite ke vidite deka skoro sekade pobedija krajnite pozicii.UBAVO NAPISAV poglednete ja mapata i se ke vi bide jasno.

Iskustvo,iskustvo,iskustvo.

Ili taktika na anglicanite

Iskusen kapiten, takmicari koi samo slusaat i se sposobni za sve,podrska kakva sto treba i Finansiii

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 8:51 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
Keltan НапишиCOLON
marks НапишиCOLON
Како мислиш само релевантни? :D
Ако мислиш на луѓе, според некои овде :foottap: , такви нема. :nono:
Има само .... :eusa_liar: :eusa_liar: :eusa_liar:
A da ni prevedes sto mislis so ovaj post i nie da razbereme ? Koj se na primer tie sto lazat ?Zosto ne gi kazes ??
Наброј тројца во МК кои ти ги признаваш за релевентни.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 8:57 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
JaneMK НапишиCOLON
Keltan НапишиCOLON
BRavoooooooooooo :D Sega znaeme zosto se prvaci .Eden im kaza kako se frla , drug im dade mamec , tret im kaza kade da lovat .... Sega kako hrvatite stanaa vtori da videme ........samo so toa zanimavajte se ..kako nekoj pobedil a ne zosto nie posledni sme :D

banaj i bojanic se barem 10 godini vo takmicarski vodi,imaat barem po 5-6 jaki kupovi sekoja godina i uste 40-50 dena na sekakvi vodi....tuka e razlikata
Axa , toa znaci deka ako jas imam 10 godini takmiceno i sekoja godina imam po 5-6 kupovi i uste 40-50 dena na sekakvi vodi ce bidam svetski prvak :yahoo:

Allo Jane ...nema vrska ova jasno li ti e ?

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 9:01 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
marks НапишиCOLON
Keltan НапишиCOLON
marks НапишиCOLON
Како мислиш само релевантни? :D
Ако мислиш на луѓе, според некои овде :foottap: , такви нема. :nono:
Има само .... :eusa_liar: :eusa_liar: :eusa_liar:
A da ni prevedes sto mislis so ovaj post i nie da razbereme ? Koj se na primer tie sto lazat ?Zosto ne gi kazes ??
Наброј тројца во МК кои ти ги признаваш за релевентни.
Saso mislese na releventni podatoci pred se , barem jas taka go svativ .A ti na prasanje mi odgovori so prasanje ...batali ne e vazno .Samo me interesirase koj toa i sto laze .... :D

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 9:09 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Феб 18, 2011 11:50 pm
МислењаCOLON8361
ЛокацијаCOLONSkopje
Mislev na relevatni informacii

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 9:22 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

МислењаCOLON9475
Keltan НапишиCOLON
JaneMK НапишиCOLON
Keltan НапишиCOLON

Axa , toa znaci deka ako jas imam 10 godini takmiceno i sekoja godina imam po 5-6 kupovi i uste 40-50 dena na sekakvi vodi ce bidam svetski prvak :yahoo:

Allo Jane ...nema vrska ova jasno li ti e ?
ne be pobeduvaat radi dalecinata :D :D :D
min 10 reprezentacii lani i godinava frlaat podaleku od niv pa pak ne pobeduvaat.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 9:23 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Jун 18, 2012 10:22 am
МислењаCOLON2221
ЛокацијаCOLONSkopje , Macedonia
Sekoj sto bil vo reprezentacija i mu se slucilo ova sto im se sluci na krapdjiive vo Spanija , znae kako se cuvstvuvaat vo momentov i nemojte uste poveke da im oteznuvate !!!

Dokolku ste experti prijavete se vo liga pobedete i idete na S.P. da se borite so mashinite od cel svet !
Tie natprevaruvaci na S.P. 70 % od niv od 365 dena vo fodinata 300 dena se na voda.
Najtapa da se podobri ke bidat od toj sto e 30 dena vo godinata na voda.

Realno potrebeno e odnovo sve da se postavi vo natprevarive ( neka se prepise od Anglija, Francija , Hrvatska ) pa site tie si prepisaa edni od drugi i ete go rezultatot.

Znaci gi pozdravuvam godinesnive reprezentativci - krapdjii , dogodina pogolem uspeh i porealna liga vo MK so poveke kola !!!

Najgolem pozdrav do moite klupski kolegi Ico & Daniel :) ( momcite koi go obelija obrazot na MK vo Spanija )

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 9:26 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Pak verglas na prazno Jane :D koj spomena dalecina ? Mozes ti prijatele 100 godini da vezbas sprint na 100 metri i pak da gledas gazot na Usain Bolt . Jas li treba da ti nabrojam sto tie imaat a nema nekoj drug ?

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 11, 2015 9:27 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
JaneMK НапишиCOLON
na exyu imase cela edna tema so pljukanje po reprezentacijata ama ja izbrisaa,taka da sekade si ima vakvi raboti.Sepak ne e lesno i koga navivas i emociite se nekotrolirani.
za drugoto poglednete ja mapata saso sto ja postavi i mnogu raboti se gledaat ,nema sto da doaga nekoj i da objasnuva kako nemozel da dofrli 160, kako dobil pogresni informacii koga na drzaven trosok bea tamu odnapred za istite,nema sto da se vadat na konci i oprema koga se imaa,se im bese plateno i preplateno.
kako odkoga vleze Tafta imaa udar posle 12 saati-zamisli da bese od start.Go skrsil malerot???? takvo nesto nepostoi.
A toa kolku mnogu federacijata platila godinava nee ama bas nikakov izgovor.Dali federacijata ke platese tolku mnogu dokolku sosema drugi tri ekipi idea na svetskoto?
Edno sum go kazal i ke go povtoram.za razlika od predhodno mnoogu e unapredeno vlozuvanjeto na federaciaj vo ovoj sport i pruzam raka za toa,ama toa neznaci deka nekoj treba da pravi sto saka

Edinstveno mozat da si kazat ako sakaat "Tolku me biva i toa e toa".taa e vistinata(ova nevazi za site
Jane Tafta vleze zasto jas sakav zasto mi e drugar i sakav da vleze i koj i da bese drug sto dosol do ovde ke se smenev ako go raboti istoto kako duo so mojot patner ili ako e vo interest na reprezentacijata.. Tafta vleze da go skrsi malerot . Cel den bev u boh so niv koga udri krapot na dalecnoto hraniliste so ista taktika..

Кон врв

Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS115116117118119ELLIPSIS228»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 14 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum