Koj neznae ke mu smeta sekogas nesto
Епа Братко.. ова е твојот вистински став.. Ако на некој му смета нешто, тоа го прави нешто помалку од тебе или останатите на кој не му смета!!??..
Чуј сеа да ти објаснам јас неколку работи тебе и на сите овде.. за да не биде к*рташак муабет..
Јас не јадам бурек овде за МАРТИН.. очигледно треба да ви е до сеа тоа.. ЈАС јадам бурек за сите вклучувајки те и ТЕБЕ да ни е подобро.. дали ме разбираш што зборам.. ?? А ти со твоето откажување од дискусија или виткање кичма а и сите оние кој се на нив им одговара и се им е розево а гледаат во туѓите дворови како на пример Србија.. Ништо не правите само тапкаме сите во место...
Србите незнаеле кога и кај ке такмичат.. па да не знаат не ни се замараат затоа што кај и да е ке биде како што треба а не пљукни и залепи лига
Сите ние кој се буниме и типкаме овде ти не ставаш во кош на глупаци и недоквакани со твојов предходен пост..
Очигледно е дека тебе и повеќето им одговара срање лига и срање календар пополнет за нечиви интерси и остали глупости..
Знаеш што.. ама ич не ме заболе веке за лакрдијата наречена ЛИГА.. Од Шупље у Празно..
Neznam zasto voopsto go citiras ovoj post so jas koga ne e namenet za nikoj
primer.seti se na ligata 2006.ako necizrabotevme mavrovica kako sto ja izrabotevme.ako ne pravele svadba vo boxot sto mislih kevimavme li dobar rezultat?
Ako ima staza kako sto treba I riba.nie sme krivi ne poz.ili e do mamecot.ili tehnikata.ili opremata
I najlosata poz dobar ribar ke ja ispeca barem do pola tabela.nema da bide na kraj ana nema da bide posleden
vtor primer.seti se na liga 2006 na akvarium.baraz od dva vikenda.izrabotivme odlicno I u vrat mu disevme na zajko.karsi nas na 11 neznam koj bese ti kaza deka na solar boili fakale a edvaj dve ripcinja fatija.sto tamu nemase riba??? Necini ezeroto???
dali togas od 24 ekipi nekoj se bunese za barazot od dva vikenda ili zosto na mavrovica pola bea bez ulov????
dali togas nekoj zborese necini poz.ili site bea nasmeani I se zezaa.edino ti sakase mrco da go tepas???
Toa sakav da go kazam.toa saka zajko da go kaze.da mu se pisuva na busaviot ke go pisese istoto