Ne te provociram ama ajde koga tamu ja teras rabotata, ve predizvikuvam ,druzenjeto neka bide vtoro,posle proglasuvanje pobednik
A sto ti smeta ako temata e ovde ne mi e jasno? Pa krapski natprevar e kade da ja otvorev? Idejata mi dojde citajci ja kompletnata reportaza za Glabocica,kade kolku vidov ucestvuvaa i moderni i nemoderni krapcii .Sto vide loso vo ova ne mi e jasno? A jas voopsto ne se niti plasam niti ce se sramam ako izgubime nie
Pa i vo ovaj natprevar ce imaat moznost da se iskazat,dokazat sto e problemot,ne te razbiram?
PS:znae li nekoj kolku golemi ,znaci MAX krapovi se uloveni na Kozjak? Kaj mene sto nosat najgolemi se kolku znam do 6kg?Da znaeme da postavime dolen limit na tezina.nema valjda da vagame krapcinja od 2-3kg
I da jas nikogas ne sum lovel krap tamu
A mislam deka Kozjak e prikladen za takov predizvik zato sto vece krapot se lovi na boila.
.....
....
Изгледа дека колку и да се трудам тешко ме сваќаш....!!!!
Кај гледаш овде крапски натпревар....????
Оргинизатор...????(човек фирма)
Такмичари...????
...и да не набројувам понатаму....само потражив малку респект према луѓето што стварно заслужуваат да пишуваат на оваа тема..за вистински крапски натпревари.. за што и е и идејата за постоење на оделот....па за вакви теми има кај да се пишува....
..Ако пак сепак мислиш дека така треба,и ако модераторите размислуваат со ист аршин...нека е така...
Се надевам дека сепак ќе се одржи твојот НАТПРЕВАР...а верувај дека Јас лично ќе присуствувам на првата линија на навивачи и ќе навивам за тебе...бистро