Ova e forum od javen karakter za diskusii i sekoj ima pravo da si go izrazi svoeto mislenje,bez razlika dali ucestvuva ili ne.Nekoi koi neucestvuvaat a imaat 10 pati poveke iskustvo vo natprevari i ligi nego cela mrf zaedno ubavo e da se procitaat(slushnat).
Kalendarot kolku sto vidov e predlog ne e krajno,taka da trpi izmeni.
Ribar kako drusvo sekojpat gi slusalo nasite problemi i se borelo za nas nebare ni e majka na site(sekoja cest za toa) AMA
site si imame maticni drustva pa netreba samo tuka nego i vo svoite MAticni drustva da se stisne za problemite pa oni neka stisnat vo mrf.
Ligata e prestiz vo nasava drzava i barem mene mnoogu mi znaci sto sum bil megu prvite.Toa dali ke odis na svetsko zavisi i od mnoogu drugi raboti.Ete mene mi se desija nekoi raboti i nebev vo moznost da odam dokolku nedobiev pomos.
Treba da se razbere deka na svetsko odat spremni ekipi koi nema da podkleknat i koi ke izlezat na kraj so sekoj problem(tuka e i dalecinata megu drugite ama ne e glavna edinka)
Vodite si se super samo kako sto e kazano za fer natprevar ne se spremni tie vodi,nekoj poradi klima a nekoi poradi riba...
Da se zaboravat licnite interesi za liga(koj resil da faka i vo juni ke faka-nema idenje na odmori.nema pravenje kalendar zaradi licni raboti,ova vazi i za svetskoto.
Za zal nemame ni priblizno voda kako spanija pa da se spremime kako treba.Megutoa i pred toa ne sme imale pa sme imale rezultati
NIKADE VO SVETOT natprevaruvacite ne kazuvaat kade i koga nego se natprevaruvaat,ama nikade vo svetot pa nema tolku nekrapdjii kako vo nasata mrf.na natprevaruvacite e da takmicat i da se prijavat odkoga ke bide daden kalendarot i toa e toa
porano postarite znaat najmalku imalo negoduvanje koga i kako,imase negoduvanje okolu parite.sega e eftino ama ne ni cinelo
Sto poveke pozitivni mislenja i konstruktivni(
) i se ke si bide kako treba.So pozitivno mislenje se odi i na svetsko