mozete da mu se ljutite na poliz kolku sakate i NE STE VO PRAVO . jas go pokaniv poliz da dojde na mestoto kade lovevme pod uslov mestoto da ostane tajna e bas zaradi ovie komentari i najmnogu se plasev da go pokanam zatoa sto makedonce kako makedonce ako vidi negde deka jade ako treba site ribari ke se dogovorat i so avtobusi ke trgnat tamu i cela riba ke ja fatat gluposti mislam .prvo mestoto nema katastarski list vtoro ako tolku vi bila bitna stukata ja ima bukvalno na istite mesta kade ste lovele mislam za aki ,treto i samite kazavte deka malce ste vrtele ,cetvrto mnogu e vazna kasikata ,peto treba da svatime deka ima den koga ne jade ,i sesto nemoze sekoj da izvadi stuka da se razbereme
mislam deka veke nema da se slikam so ribi e bas zaradi ovie raboti za da ne ispadne nekoj moj drugar kriv bez razlika koj e jas veke dve nedeli imam pritisok od najmalce 20 luge da im go kazam mestoto i ne go kazuvam ako saki poliz neka vi kaze ama od mene nema da doznaete pozdrav i razmislete dali e vo red da se ljutite zasto koga vie vadite nikoj ne vi dosaka kade sto i kako akog nekoj i ke ve prasa togas kazuvate deka spiete dodeka ste stignale na reka
)))))) pozdrav bistro ke ima stuka za site na sofra povelete ke sprzime nesto