значи пусто македонче така секое светско почнуваме храбро и оптимистички а кога ќе се виде дека не ни оди одма се бараат виновници.Ајде сфатете го како забава и уживајте.иначе за романија се да имавме како што треба максимумот ќе ни беше до 10то место.А ако веќе се бара виновник тој е во сите нас не сме иновативни прифаќаме нешто само ако тоа е некаде испробано и дава резултат односно копираме и најважно!!!!!!!! ние крапариме од хоби а некој од професија
Кога зборев за топива боила и прихрана некој ме правеше луд и глуп.. сум бил балтазар.. ама ај..
специфична такмичарска прихрана за романија една година пред да ловат со таква прихрана и боили.. пак бев ненормален и сум се занесувал.. ама искочи на виделина спротивното..
Треба да се сфати дека се е во експериментирањето за да добиеш малце по различно од комшо ама да работи.. а не буфни од оа буфни од она.. ке го биде.. на тоа јаде на она јаде.. ама... ..
Не барам виновници никогаш не сум барал.. само истакнувам
ШТО според мене, мое мислење не е ок.. и треба од сево ова сите ние да извлечеме поука.. а не да се покажуваме со прст.. овој не беше добар овој вака овој онака..
Сфатете како си сакате.. ама ако се навратите бааги страни на форумов.. ке ви стане јасно за што толку време сум дубел.. иако на некој нема да му се допадне тоа и може да го сфати како директен атак.. верувајте дека воопшто не е тоа целта..
Токму за тоа и зборувам значи во романија немаше врска топечката бојла за резултат а имаше големината аромата и пастата. и се разбира далечината.