Никој од нас не е компетентен да каже било каков лош збор за тие што ке ја претставуваат нашата држава на светско.. само едно ме интересира.. Како што Спаива кажа.. незнам ни дали ке одам а ова го гледам само како пасија..
Види.. јас ова го гледам исто така како пасија.. но ако си победил.. нема веќе пу пу ај шалили смо се сеа ако можам ке одам па макар и само да се потпишам на листа.. Вие што победивте.. треба да сватите едно.. и само тоа да ви е во глава.. дека треба да одите на светско за да направите резултат.. а не да се шетаме у италија.. пошто од муабетот кој го изкажа јас така го сватив сето тоа.. ако немам обврски ке идам ако не.. ај ке видиме шо како ке се прај..
јок.. охи.. сте победиле и сеа имате одговорност кон сите нас..
Државен шампионат Лига е едно ама тоа отвара многу поголема одговорност за понатаму.. за која сите што ке се пријават во лига мораат да го имаат во предвид.. ако го немаат.. ич нека не се пријавуваат..
Извини на директното обаќање.. но ме интересира кој се плановите..
Значи на светско нема заебанција, а во лига можеш да правиш што ти прдне на к...т?
Во лига може пупу, шалили смо се а на светско неможе а?
Трагикомично е ова горе твоево напишан друже крапар. Зарем најде лице и собра храброст да го ставиш мојот пристап кон риболовт после она што го направи?
Осакати 2 кола оставајќи празни позиции...алоооо!
Ако ти се залагаш и бараш фер плеј, тогаш играј со фер плеј. Не продавај демагогии за фер пристап кога ни ти самиот БАЧКО не си способен да го пружиш.
Абе ти среде лига зема се откажа, зема смени здружение излезе јавно сликан и плукаше по се што ти дојде на патот. И сега јас ке сум се шетал во Италија.
Цела Европа ја имам свртено уздолж попреку неколку пати.
И сеа, пошо јас сум ненашетан едвај чекав да се пласирам на светско за да се прошетам пак...патетични изјави момак!
Се е ова ваше лошо искуство од минатото, впрочем не ви се верува на промените и затоа сите ракате по напредокот и евидентните подобрувања секоја година.
Скри се братче, лично за мене сте изгубиле секаква почит и респект.
Јас никогаш веќе нема да ве сфатам сериозно!!
Да сум МРФ, коа ке ви фркнам една забрана од 5 год. па одете тренирајте за новиот клуб колку ви душа сака за лига 2019-та.
Сори што сум брутален, ама тоа е реалноста. Јебига...