Максим
премногу значење си даваш другар ... спушти се малце . Не знам какви црни искри и толку џева за напуштање на Рибар 2011
Напуштивте лига поради финансиски причини , па прејдовте во Вардар поради тоа што они покривале све
ние сме биле клошари и сме ги пиеле парите по кафани а вардар улагал у спортот и у тимовите
ај диши малце и погледни околу наоколу .
некој со финансиски ппроблеми не планира купови по Србија и риболовни излети по нашиве води ... затоа ако некој кажува гачки прикаски ...
А и не гледам негде дека Јане дирекно ве посочи за санкциите од МРФ кои патем нема да ги има бидејки не се во правилникот , туку се планира да се внесат во правилник и да се спроведуваат за понатаму .
ЈАс лично немам проблем ни со тебе ни со Мартин , дури и се видов со Мартин кај Пепи . Кажа некои работи кои не ми се допаѓаат но тоа е тоа ... негово мислење .
така да ако имаш нешто да кажеш , а очигледно имаш , пошто муабетите лесно се шират ... јави се , ке разјасниме
Ко што гледам тука некој ТАФТАБИТ пишува во пост наменет за Јане....
Другар ако сум ти пишал тебе или кон тебе тогаш да ми одговараш на постови... Ама наменет пост за трета личност, а ти рипаш... Шо е работата ?
Или преку ноќ да не се прекрсти и ти во Јане ??? Ако е така кажи, не беше за тебе Јане, за другиот Јане е наменет постов... Затоа друже олабавиме мене од муабет, како да ти кажам не ме спомнувај како што не те спомнувам ...
Со Мартин што си зборел во живо нит знам нит ме интересира нит сум бил таму... Ти и Мартин може да се пичкарате 3 дена со мене тоа нема врска никаква.
Друго, ајде друже пошто веќе мешаш баби и жаби ќе те молам ископирај ми или кажи каде то МаксимЈаки пишал на форумов дека ПАРИТЕ ОД РИБАР СЕ ПИЈАТ У КАФАНИ... Ама немој да направиш муабет ама Мартин рече... НЕ НЕ .. тука ти лично мене ми се обраќаш не на Мартин...
Ама пошто нема да најдеш таков муабет значи убаво кажав во претходниот пост.. Е ОД ТОКМУ ВАКВИ НЕИЗДРЖАНИ И ТАМБА ЛАМБА МУАБЕТИ ОД *****, не само јас него и еден куп други членови ќе ги изгубите набрзо а и ви се руши угледот...
И пак и пак и пак... Доста гледате во туѓите животи, или пак вашите се премногу мизерни па приморани сте ????
Ќе сум идел по купови, па што сакаш ти , да се откажам од риболов ?
Да не сакаш да ти кажам и на одмор кај ќе идам ?
Или вечер со кој ќе си легнам ?
Дај не ме заебавај друже не ти личи на годините....
А за спуштање другар неам јас потреба да се спуштам, секогаш сум бил и ќе бидам приземен.. Ама вие нешто се испозанесовте и летнавте до немајкаде...